Lovitură dată de Gigi Becali. Patronul FCSB a rămas şi el mirat: „Surpriză mare, nu mă aşteptam!”

Gigi Becali a reuşit un nou transfer la FCSB. Gabriel Simion, jucător pe care l-a împrumutat la Astra Giurgiu, a devenit unul dintre cei mai importanţi mijlocaşi la închidere din Liga 1 şi din vară se întoarce la FCSB.

24 iun. 2020, 14:50
Lovitură dată de Gigi Becali. Patronul FCSB a rămas şi el mirat: „Surpriză mare, nu mă aşteptam!”

Gigi Becali este nevoit să facă transferuri la FCSB, după ce o echipă întreagă a plecat pe parcursul sezonului. Până să negocieze noi mutări, Gigi Becali are câteva soluţii în jucătorii pe care i-a împrumutat la alte echipe. Unul dintre ei este Gabriel Simion, care poate fi considerat o adevărată lovitură pentru FCSB.

Gigi Becali a intrat în PANICĂ MAXIMĂ! Anunţul de ultimă oră care L-A DEVASTAT: se teme pentru FIICELE SALE!

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a crescut la FCSB, dar are doar o apariţie la seniori. În rest, a tot fost împrumutat pentru a căpăta experienţă. În acest sezon, joacă în tricoul Astrei şi a devenit unul dintre cei mai constanţi mijlocaşi din Liga 1. Când a fost trimis la Astra, în vara anului trecut, Gabriel Simion era evaluat pe transfermarkt.com la 400.000 de euro. Acum, la aproape un an distanţă, este cotat la 775.000 de euro.

Alertă la FCSB! Omul de încredere al lui Gigi Becali, testat pozitiv cu COVID-19 

În sezonul trecut, Gabriel Simion a fost împrumutat de FCSB la Dunărea Călăraşi, echipă care a retrogradat însă. Totuşi, Gabriel Simion a fost unul dintre jucătorii care au ieşit în evidenţă şi a avut evoluţii constant bune. Revenit în vară la FCSB, părea că va fi păstrat în lotul pentru actualul sezon. Gigi Becali se declara atunci impresionat de mijlocaşul defensiv: „Surpriză mare! Cică e foarte bun jucător, nu mă aşteptam”.