Lovitură de teatru în procesul pentru averea Ilenei Ciuculete. Cine moşteneşte tot după moartea lui Cornel Galeş

Cristi și Mugurel Sfetcu, copiii Ilenei Ciuculete, au primit o lovitură teribilă după moartea lui Cornel Galeş. Cei doi au câștigat în primă instanță procesul pentru averea mamei lor, dar decesul fostului soţ al artistei le-a dat complet planurile peste cap.

17 dec. 2019, 12:16
Lovitură de teatru în procesul pentru averea Ilenei Ciuculete. Cine moşteneşte tot după moartea lui Cornel Galeş

Tribunalul București a suspendat pe durată nedeterminată apelul legat de averea Ilenei Ciuculete și depus de Cornel Galeș cu câteva luni înainte să moară. Conform dispozițiilor din art 412, alin 1, pct 1, procedură civilă, „judecarea cauzelor se suspendă de drept prin decesul uneia dintre părți, până la introducerea în cauză a moștenitorilor, în afara de cazul în care partea interesată cere termen pentru introducerea în judecată a acestora”.

Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Fiica lui nu a venit să-l conducă pe ultimul drum

Asfel, frații Sfetcu nu mai au cu cine se judeca până la deschiderea succesiunii lui Cornel Galeș. Unica moștenitoare acestuia este fiica sa, Claudia, însă relația celor doi a fost una extrem de rece. Claudia Galeş are dreptul să renunțe la succesiune printr-o simplă declarație notarială care costă 50 lei. În acest caz, băieții Ilenei Ciuculete vor rămâne cu șanse infime să mai recupereze ceva din averea mamei lor.

Detalii HORROR despre accidentul în care a murit Cornel Galeş. Cei doi pasageri care au supravieţuit fac DEZVĂLUIRI ŞOCANTE

În noiembrie 2018, instanța a decis că văduvul interpretei trebuie să le plătească fraților Sfetcu suma de 68.500 euro, bani proveniți din vânzarea vilei din zona 1 Mai în care a locuit Ileana Ciuculete. Cornel Galeș a făcut însă apel, iar procesul s-a reluat în acest an, deznodământul fiind cel mai sus amintit.