Lovitură dură din partea instanţei! Margherita de la Clejani, condamnată pentru că a condus drogată și a provocat un accident în Capitală

Margherita de la Clejani a fost condamnată de Judecătoria Sectorului 4. Artista s-a urcat drogată la volan, în mai 2020, şi a provocat un accident în Capitală.

05 nov. 2021, 14:30
Lovitură dură din partea instanţei! Margherita de la Clejani, condamnată pentru că a condus drogată și a provocat un accident în Capitală

Fiica Clejanilor a primit o amendă penală de 16.000 de lei și are interdicție timp de un an să conducă orice vehicul.

În luna iunie, Poliția Rutieră a trimis dosarul la Parchetul Judecătoriei Sector 4, iar procurorul de caz, după o săptămână, a trimis dosarul în instanță.

”Condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe (fapta din 23.05.2020)”, potrivit deciziei Judecătoriei Sectorului 4.

Margherita de la Clejani nu mai are voie să conducă niciun vehicul timp de un an de zile, au mai decis magistraţii.

Citeşte şi Margherita de la Clejani este în stare de șoc. Magazinul pe care-l deține în centrul Bucureștiului a fost vandalizat: „Mă întreb oare de ce? Nu am duşmani” VIDEO

”Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în decizia instanței.

Fiica Clejanilor trebuie să plătească și 2.375,65 lei, cheltuielile cu urmărirea penală și cu judecata dosarului ei. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Margherita de la Clejani și de procurori la Tribunalul București.

Cum a provocat Margherita de la Clejani accidentul din primăvară

Pe 23 mai 2020, în jurul orei 6.00, când se întorcea de la o petrecere, Margherita, aflată la volanul unui Range Rover Evoque, a provocat un accident e bulevardul Șincai din Sectorul 4. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a intrat atunci cu mașina într-un autoturism parcat.

Polițiștii au testat-o pe cântăreață cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a arătat faptul că aceasta ar fi consumat opiacee. Margherita a fost dusă atunci la INML pentru analize.

După accident, Margherita a declarat că nu a consumat substanțe interzise și că a comis accidentul din neatenție, în timp ce „își făcea buzele”. Ea a spus chiar că se opune consumului de droguri, adăugând că este „o fire fantastică și entuziastă”.

”Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri. Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica. Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America”, declara Margherita.

Citeşte şi Ramona de la Clejani l-a iertat pe Fulgy. Gestul făcut pentru fratele ei vitreg: „Din iubire pentru tatăl meu”