Lovitură dură pentru apropiaţii lui Emi Pian. Fratele interlopului a postat mesajul în urmă cu puţin timp: „Anunţ important”

Miercuri, în prima zi de priveghi, când trupul neînsufleţit al lui Emi Pian a fost adus acasă de la INML, sute de persoane au venit acasă la interlop, pentru a fi alături de familie. Foarte puţine persoane purtau mască de protecţie, iar de măsura distanţării sociale nici nu mai vorbim, toată lumea prezentă acolo se înghesuia către sicriu.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 07:38

În urma acestei situaţii, atât Florin Salam, care a cântat la priveghiul liderului clanului Duduianu, cât şi alte zeci de persoane au fost amendate. Fratele lui Emi Pian, Laurenţiu Duduianu, a postat, în această dimineaţă, un mesaj pe pagina sa de Facebook, care îi va întrista pe apropiaţi.

Imagini INCREDIBILE de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam a îngenuncheat la căpătâiul interlopului VIDEO

 

ANUNT IMPORTANT! VA rugam din suflet sa ne intelegeti durerea si tinand cont de situatia care este cu pandemia, sa veniti in grupuri mici de maxim 7 persoane! Va asteptam pe toti care vreti sa ne fiti alaturi cum ne-ati fost si pana acum, dar repet, sa ne organizam in grupuri mici! VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE!„, este mesajul postat de Laurenţiu Duduianu, fratele lui Emi Pian.

Primele declaraţii ale familiei lui Emi Pian. Ce spune finul interlopului

Finul lui Emi Pian a declarat pentru România TV că nu există un plan de răzbunare pentru cel care l-a omorât pe interlop. Rudele acestuia vor ca poliția să își facă datoria. 

Noi detalii ies la iveală. S-a aflat ce făcea Ciprian Napy, presupusul ucigaş al lui Emi Pian, chiar sub nasul autorităţilor

Poliţia să îşi facă datoria faţă de noi, suntem cuminţi, poliţia e aici. Noi ne-am speriat, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi. Să putem să stăm la priveghi, ne-a şocat câtă poliţie vine, că ne răzbunăm, niciodată.

Dvs şi poliţia aveţi dreptate, nu s-a mai ţinut cont, ne pare rău, am plâns, am urlat cu masca, nu putem, că nu suntem câini, credem, că avem şi noi copii, suntem îndureraţi, poliţia să îşi facă datoria, să ne lase.

E prea multă poliţie, Emi nu e de temut, a fost cuminte, nu îi plăceau discuţiile, uitaţi unde s-a ajuns.

Poliţia să îşi facă datoria, nu e niciun plan de răzbunare, nu ştim ce s-a întâmplat, nu ştim nimic„, ne-a declarat finul lui Emi Pian.