Lovitură dură pentru Lucian Becali. Nepotul latifundiarului din Pipera, executat silit de Adelina Pestriţu

La mai bine de un an de când a câștigat procesul cu Lucian Becali, care a calomniat-o, Adelina Pestrițu a primit în cele din urmă daune de 19.000 de lei, bani pe care i-a donat unui spital de copii. (Citeşte AICI mai multe)

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 13:55

În urma procesului pe care l-a pierdut, Lucian Becali trebuia să îi achite Adelinei Pestriţu daune în valoare de 17.000 de lei. Cum asta nu s-a întâmplat, după ce a aşteptat aproape un an, bruneta a fost nevoită să apeleze din nou la instanţă, deoarece nepotul lui Gigi Becali nu îi plătise prejudiciul.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu prinsă în mijlocul focarului de coronavirus, în Italia: „E destul de ciudată atmosfera aici”

Astfel, potrivit surselor Romaniatv.net, Adelina Pestriţu l-a executat silit pe Lucian Becali pentru suma de 19.000 de lei, reprezentând daunele iniţiale, la care s-au adăugat şi cheltuielile de executare.

Deşi vedeta nu a menţionat numele lui Lucian Becali, este de notorietate războiul pe care l-a avut în instanţă cu acesta, dar şi detaliile procesului indică faptul că este vorba despre nepotul latifundiarului din Pipera.

Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr. 3092 pronunţată la 17.05.2017 de Judecătoria Buftea – Secţia Civilă ?i decizia civilă nr. 1408/A pronunţată la 27.03.2019 de Tribunalul Ilfov – Secţia Civilă, privind obligaţiile indicate în titlul executoriu, la care se adaugă cheltuielile de executare, împotriva debitorului.

Autorizează creditorul să procedeze la executarea silită a debitorului pentru obligaţiile rezultate din titlul executoriu pe întreg teritoriul ţării. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei astăzi, 05.03.2020„, se arată în decizia magistraților.

Adelina Pestriţu a donat banii câştigaţi din procesul cu Lucian Becali

Vedeta a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care a informat opinia publică despre gestul ei, a spus şi în urmă cu ceva timp că banii vor fi donaţi, însă nu a dorit să dezvolte subiectul procesului, nici măcar nu a scris numele nepotului favorit al lui Gigi Becali.

Dumnezeu lucreaza prin oameni. Nu este prima data cand cred sau spun asta. De ce? Vreau sa va povestesc. In urma unui proces pe care l-am castigat, instanta a decis ca trebuie sa mi se plateasca daune in valoare de 19.000 RON, iar astazi am intrat in posesia acestei sume.

Pentru mine nu este important sa mai vorbesc despre subiectul acestui proces si nici despre persoana care a fost obligata in instanta sa-mi plateasca aceasta suma. Motivul acestei postari este bucuria ca banii se transforma intr-o donatie pe care deja am facut-o (in urma cu 5 min) Asociatiei Sonia Maria, care va cumpara echipamente de protectie pentru personalul medical de la INSMC, singurul spital de copii care primeste si patologii respiratorii, deschis pentru urgente pediatrice.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu a făcut senzaţie la Milano într-o ţinută de 13 mii de euro! Cizmele ei costă cât o maşină

Scopul acestui proces nu a fost sa ma imbogatesc, ca urmare, banii nu vor zabovi la mine in cont si vor fi folositi pentru achizitionarea acestor echipamentelor de protectie vitale pentru personalul de la Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului, din Bucuresti.

Iata ca suferinta mea s-a transformat in bucurie si desi candva m-am intrebat de ce mi se intampla mie asta, astazi mi-am dat raspunsul singura. Pentru ca niste oameni sa fie ajutati sa munceasca ca sa aiba grija de copiii bolnavi care au nevoie de ingrijire in acest spital.

Multa sanatate si iubire tuturor!„, a scris Adelina Pestriţu pe pagina sa de Facebook.


loading...
Partenerii noștri