Lovitură pe piața transferurilor. Dan Șucu aduce la Rapid București un fotbalist de națională

Dan Șucu, noul investitor de la Rapid București, pregătește prima lovitură pe piața transferurilor. Celebrul antreprenor vrea să transfere un jucător de națională.

02 iun. 2022, 16:04
Lovitură pe piața transferurilor. Dan Șucu aduce la Rapid București un fotbalist de națională

Cristi Ganea se află în atenția Rapidului, informează ProSport. Contractul fundașului stânga cu Aris Salonic expiră la finalul lunii iunie. Astfel, jucătorul în vârstă de 30 de ani va ajunge gratis în Giulești.

În prezent, Rapid mai are doi apărăori de bandă stângă în lot, pe Junior Morais și pe Petre Goge. Cristi Ganea, ce poate evolua și ma mijloc, în flanc, a fost om de bază la echipa din Grecia, în sezonul care tocmai s-a încheiat. A bifat 30 de apariții, iar în 27 a fost titular.

Fotbalistul cu 8 selecții în națională a început fotbalul la Mallorca, în Spania. În 2013 a venit în România, la Târgu Mureș, iar apoi a continuat la Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și FC Viitorul.

În 2018 a revenit în Spania Cristi Ganea, dar nu a jucat prea mult la Athletic Bilbao. Pentru fotbalistul român a urmat Numancia, iar în 2020 a plecat în Grecia, la Aris Salonic. Echipa din Grecia a avut un sezon bun, locul 4.

 

Buget de titlu la Rapid București

 

Campania de mercato din această vară se anunță spectaculoasă la Rapid. Dan Șucu a anunțat un buget pentru primul sezon de 7 milioane de euro, în cel de-al doilea de 10 milioane de euro, iar în cel de-al treilea de 13 milioane de euro.

Antreprenorul Mobexpert a anunțat că urmărește cucerirea titlului în Liga 1, încă din primul sezon.

„Ne dorim ca Rapid să redevină o echipă puternică, care an de an să lupte cu şanse reale la câştigarea titlului din Liga 1. Şi, de ce nu, sperăm pe viitor să ne aducă satisfacţiile dorite şi în competiţiile europene. Da, ne-am dori mult ca toţi fanii Rapidului să fie din nou mândri de performanţele echipei. Şi tot pentru fanii noştri, ne vom strădui ca aceste performanţe să fie obţinute prin seriozitate şi corectitudine.

Ne dorim ca Rapid să fie un exemplu în Liga 1, de club ce îşi respectă promisiunile cu adevărat. Jucătorii şi angajaţii Clubului să fie plătiţi bine şi fără întârzieri, iar contractele semnate cu partenerii să fie onorate întocmai şi fără excepţii. De asemenea, ne dorim ca Rapid să se susţină independent şi să nu stea niciodată cu mâna întinsă după bani publici.

Mai mult, noi ne plătim taxele către stat şi comunitate, şi nu ne interesează să fim protejaţii niciunui politician. Ne dorim atât de multe pentru Rapid, şi nu va fi uşor, dar cu toţii ştim că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat vei găsi soluţia potrivită pentru a reuşi”, a anunţat acţionariatul FC Rapid Bucureşti, format din Victor Angelescu & Dan Şucu.