Lovitură pentru Dinamo: Paul Pârvulescu a semnat cu Steaua

Gigi Becali a dat prima lovitură a începutului de an pe piaţa transferurilor şi l-a luat pe Pârvulescu chiar din "curtea" lui Dinamo.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 16:37
Lovitură pentru Dinamo: Paul Pârvulescu a semnat cu Steaua

Deşi Paul Pârvulescu părea ca şi antamat de către Dinamo iar Gigi Becali nega negocierile pentru mijlocaşul lui Gaz Metan, lucrurile au luat o turnură neaşteptată pe finalul zilei, mijlocaşul semnând în cele din urmă cu Steaua un contract valabil pe 5 ani.

„Sunt foarte fericit pentru alegerea făcută. Tot timpul mi-am dorit să ajung la un club mare şi sunt foarte bucuros că am ajuns aici. De acum înainte totul va depinde de mine şi de evoluţiile mele. Sunt convins că fanii mă vor primi foarte bine la echipă.” a declarat Paul Pârvulescu pentru site-ul oficial al Stelei.

Gigi Becali, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că a plătit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Paul Pârvulescu, de la Gaz Metan Mediaş, şi că a realizat această achiziţie pentru a se răzbuna pe preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea.

„Pârvulescu a costat 700.000 de euro plus TVA, deci un milion euro. L-am luat pe Pârvulescu pentru a juca fundaş stânga, în locul lui Latovlevici. Jucătorul a declarat în trecut că este dinamovist, dar eu am vorbit cu el şi mi-a zis că spunea asta, deoarece Dinamo îl curta tot timpul. Important este că a venit la Steaua şi asta înseamnă că este stelist. Îl doream demult pe Pârvulescu, dar având în vedere că era finul meu acolo, ştiam că îl vrea şi Cristi Borcea, şi nu puteam. Am şi vorbit cu el acum zece minute şi mi-a fost ruşine, dar am avut motiv să o fac. Nu i-am făcut-o lui Borcea, i-am făcut-o lui Badea”, a spus Becali.

Oficialul stelist a menţionat că a decis să-l transfere pe Pârvulescu, care era dorit de rivala Dinamo, pentru a se răzbuna pe Nicolae Badea, pe care îl acuză că a trimis oferte grupării FC Braşov pentru jucătorul Alexandru Chipciu, deşi acesta ajunsese deja la un acord cu Steaua. „Motivul mi l-a dat Badea. Dacă el nu trimitea mesaje la Braşov, nu aveam cum să fac asta. Badea a trimis oferte pentru un jucător care semnase deja cu Steaua. Ei trimiteau încă ofertă la Braşov. Şi atunci am zis, dacă este vorba aşa, hai să fie unu la unu. Acum, Nicolae Badea poate trimite oferte în continuare”, a precizat Becali.