Lovitură primită de Antena 1. Şi-a anunţat demisia în direct la Xtra Night Show

În plină pandemie de coronavirus, Antena 1 a primit o lovitură dură. Unul dintre membrii emisiunii Xtra Night Show, prezentate de Dan Capatos, şi-a anunţat demisia în direct.

RomaniaTV.net
24 mart. 2020, 19:05

Este vorba despre Vika Jigulina, care a decis să se despartă de Antena 1. Tânăra este producătoare muzicală, cântăreață și DJ din Republica Moldova. Din anul 2000, Vika trăiește și activează în România.

Vika Jigulina – Victoria Corneva, așa cum este trecută în actul de identitate  – s-a născut pe 18 februarie 1986, în orașul Cahul din Republica Moldova și a absolvit Liceul de Muzică care poartă numele sopranei Maria Cebotari.

Citeşte şi: Cătălin Bordea ascunde o mare durere în suflet. Colegul lui Dan Capatos a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

În anul 2000, s-a mutat în Timișoara, unde și-a continuat studiile muzicale. Vika a lucrat în mai multe cluburi din Timișoara și a ajuns să lucreze, în cele din urmă, în București, unde locuiește în prezent.

Lovitură pentru Dan Capatos! Ce se întâmplă cu XNS, de la Antena 1?

Dan Capatos a făcut un anunţ în emisiunea de miercuri seara, pe care o prezintă la Antena 1, şi anume că se va modifica programul show-ului. Vestea proastă este că în zilele de miercuri şi joi, se va difuza destul de târziu, de la orele 00:30, iar în celelalte zile, programul rămâne cel obişnuit.

Jurnalistul a şi argumentat această mutare a show-ului de noapte, în cele două zile, emsiunea fiind construită pentru a se mula pe programul de prime time. Şi pentru că Asia Express se pregăteşte să revină pe micile ecrane, Capatos şi echipa lui vor intra pe post după sfârşitul fiecărui episod moderat de Gina Pistol.

Citeşte şi: Afecţiunea TERIBILĂ moştenită de fiul lui Dan Capatos de la vedeta Antena 1. Jurnalistul a confirmat BOALA

Vreau să vă spun acum, serios vorbind, pentru că multă lume mă întreabă de ce emisunea noastră se difuzează aşa târziu. Această emisiune, încă de acum 25 de sezoane, când a fost ea creată şi gândită, a fost exact aşa: ca un ultim program al zilei, în grilă, un program tampon, care să se muleze pe programul de prime time, construit ca atare. Subiectele erau construite, la fel şi acum, pentru ca să ţină telespectatorii în faţa televizoarelor până la miezul nopţii.

Vestea bună este că, odată cu debutul show-ului Asia Express, vom reveni, cumva, lunea şi marţea, la orele care ne-au consacrat, 23:15, 23:30. Vestea proastă este că miercurea şi joia vom începe de la 00:30. Asta este creată grila, pentru că repet, emisiunea este, în primul rând făcută pentru a completa grila şi dă prioritate programelor de prime time, aşa cum este şi normal.

Nu am avut niciodată pretenţia să fiu în prime time, nu îmi doresc. Îmi şade bine, aici, unde suntem. Aşadar, vor fi şi zile când vom începe la 00:30, pentru cei care ne întreabă pe toate canalele de comunicaţii şi din respect pentru cei care se uită chiar şi la acea oră, am cerut conducerii să ne prelungească această emisiune până la 01:30, pentru că sunt convins că o să staţi alături de noi. Dacă rezistăm noi, probabil rezistaţi şi dumneavoastră„, a anunţat Dan Capatos, în direct, la emisiune.


loading...