Luana Ibaka are „reţeta pentru topit burta”. Ce dietă minune ţine la 55 de ani

Luana Ibacka, despre secretul siluetei sale la 55 de ani. Fosta soție a lui Cabral a spus care este rețeta pentru topit burta

03 iul. 2022, 18:39

Fosta soție a lui Cabral, Luana Ibacka, în vârstă de 55 de ani, a dezvăluit recent care este secretul siluetei sale și cum topește grăsimea abdominală. Ce-i drept, pentru anii pe care îi are, Luana se ține foarte bine, drept pentru care nici nu se sfiește să se afișeze adesea în costum de baie. Luana și Cabral Ibacka au fost căsătoriți doar 4 ani, din mariajul acestora rezultând o fată, Inoke, în vârstă de 19 ani.

Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: „Mă uit singur și râd ca prostul”
Luana Ibacka este dovada vie că poți arăta senzațional chiar dacă prefixul vârstei tale începe cu 5, iar asta o dovedesc cu prisosință fotografiile sale din social media. Fosta soție a lui Cabral are un trup de fotomodel, însă lookul ei spectaculos nu se datorează doar moștenirii genetice, ci are în spate și mult efort.

Ce dietă ține Luana Ibacka
Adeptă a unui stil de viață sănătos, Luana se bucură de o siluetă suplă, ca de adolescentă, iar în imaginile postate pe rețelele de socializare ea apare într-o formă de invidiat. Mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie. Luana și-a dus mai departe pasiunea pentru o viață sănătoasă și anul trecut a urmat cursuri de nutriție și fitness pentru a-i putea sfătui și pe alții cum să trăiască sănătos.

Andreea Mantea a făcut anunţul neaşteptat în miez de noapte pe Facebook: „Mâine este ultima zi”
Pentru că a venit vara și doamnele și domnișoarele se pregătesc intens pentru proba costumului de baie, Luana Ibacka le-a dezvăluit fanilor săi din social media care este rețeta pe care o folosește pentru a scăpar de grăsimea abdominală.

„Rețetă pentru topit burta. Ingrediente:

  • 125 grame de hrean ras
    trei lămâi fără coajă și sâmburi
    trei linguri de miere

Amestecați hreanul cu lămâia și puneți-le în blender să se mărunțească foarte bine. La sfârșit, adăugați mierea și mai amestecați puțin. Ha ha! Se consumă între exercițiile pentru abdomen’, a scris Luana Ibacka în social media.

La începutul anilor 2000, Luana Ibacka și Cabral au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au decis să-și unească destinele în 2002. Din iubirea lor a rezultat o fiică, pe nume Inoke, care acum are vârsta de 19 ani. Din păcate, cei doi au divorțat în 2006, iar simpaticul prezentator de la „Ce spun românii” și-a refăcut viața alături de Andreea Pătrașcu. Cât despre Luana, aceasta a renunțat la televiziune în 2011 și a început activitatea de speaker, trainer și life coach. Iar aceste activități o prind de minune, deoarece prima soție a lui Cabral arată foarte bine pentrui vârsta pe care o are.