Lucian Mândruţă spune că Victor Ponta l-a distrus pe Klaus Iohannis în dezbatere

Prezentatorul TV Lucian Mandruta, unul dintre persoanele care a criticat dur Guvernul pentru votul din diaspora, a scris pe blogul personal ca Victor Ponta l-a dominat total pe Klaus Iohannis.

RomaniaTV.net
11 nov. 2014, 19:52
Lucian Mândruţă spune că Victor Ponta l-a distrus pe Klaus Iohannis în dezbatere

„Ponta:. Are dreptate. Iohannis a venit fara baza de informatii. Echipa de campanie a lui Iohannis trebuie sa plece acasa acum. N-a muncit nimic.

Ponta e acum la parada de dupa ultimul gol cu cifrele bugetare. Stadionul e in picioare, cel putin partea rosie a lui. Albastri-galbeni si portocalii sunt cu steagurile-n bezna. Trist. E ca la cinema, cand lumea se ridica inainte sa se termine filmul, ca s-a plictisit deja.

Iohannis stie o cifra fixa: cat e ceasul. Bun si asa”, a scris Lucian Mandruta.

Klaus Iohannis a venit total nepregătit, nu ştie unde este cea mai mare comunitate de români din Diaspora (Italia), nu ştie câte secţii de vot sunt în GERMANIA, nu ştie ce soluţii să le ofere românilor din Diaspora.

Iohannis a vrut să plece cât mai repede din dezbaterea cu Victor Ponta, după ce a fost „demolat”

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a acceptat, după repetate invitaţii lansate de Victor Ponta, o dezbatere cu candidatul alianţei PSD-UNPR-PC. Aceasta a avut loc marţi seara, la un post de televiziune.

DEZBATERE PONTA – IOHANNIS. Victor Ponta a dominat dezbaterea electorală. SONDAJ CSCI

Dezbaterea Victor Ponta – Klaus Iohannis a fost LIVE TEXT AICI.

 


loading...