Lucruri care îi fac pe bărbaţi atrăgători în ochii femeilor

Atracţia nu se măsoară neapărat în frumuseţe. Exemple de bărbaţi care nu sunt tocmai manechini, dar care au alături femei superbe, sunt nenumărate. Şi totuşi, ce îi face pe bărbaţi să devină irezistibili pentru sexul frumos în afara faptului că arată bine?

RomaniaTV.net
31 ian. 2014, 10:52
Lucruri care îi fac pe bărbaţi atrăgători în ochii femeilor

Iata 6 lucruri care le ofera sex-appeal.

1. Si-au lasat barba

Un studiu recent, efectuat de cercetatorii din Australia si publicat in revista „Evolution&Human Behavior”, a scos la iveala faptul ca femeile prefera barbatii cu barba deasa sau crescuta in cateva zile in detrimentul celor care se rad cu regularitate, scrie Huffington Post.

Astfel, oamenii de stiinta au prezentat unui numar de 351 de femei poze cu 10 barbati zambind. Fiecare barbat era infatisat in poza cu mai mult sau mai putin par facial. Cea mai apreciata fotografie de catre reprezentantele sexului frumos a fost cea in care barbatii isi lasasera o barba de 10 zile.

2. Au o dantura perfecta

Desi nu recunosc, atunci cand privesc un barbat pentru prima data, majoritatea femeilor se uita la dantura. Un zambet impecabil are puterea sa intoarca un alt zambet, in timp ce o dantura neingrijita le face pe femei sa stearga cat mai rapid din memoria telefonului numarul respectivilor barbati.

3. Poarta ochelari

Cu siguranta la asta nu te-ai fi asteptat, insa barbatii cu ochelari sunt foarte sexy. Cel putin asta este parerea femeilor din Statele Unite care au participat la un sondaj comandat de retailerul de ochelari DITTO.com si efectuat de Harris Interactive. Astfel, din cele 1.111 femei chestionate, 87% considera ca barbatii cu ochelari sunt sexy.

Citeşte mai multe pe Ele.ro.