Lucruri pe care oamenii recunoscători le ştiu: Ce ai de făcut când te simţi nemulţumit

Oamenii nu se impart in doua grupuri distincte: recunoscatori, pe de o o parte, si nemultumiti pe de alta parte, ci mai degraba fiecare persoana are momente in care este recunoascator pentru ce are si alte momente cand este nemultumit de tot si de toate: aceasta este pana la urma natura umana.

RomaniaTV.net
20 nov. 2017, 08:12
Lucruri pe care oamenii recunoscători le ştiu: Ce ai de făcut când te simţi nemulţumit

Este in regula sa te simti suparat, deprimat si dezamagit. Este in regula sa iti doresti ca lucrurile sa fi fost diferite – adica sa fii mai sanatos, ori fericit sau mai putin pierdut.

Daca ignori realitatea sau iti reprimi emotiile nu inseamna ca esti o persoana mai evoluata. Insa exista o diferenta intre a-ti accepta sentimentele si a agata de ele.

Citeşte şi Lucruri pe care oamenii fericiţi le au în comun. Tu eşti printre ei?

Este posibil sa nu te simti recunoscator in fiecare clipa a vietii tale, insa este in regula sa fii mai des recunoscator decat nemultumit.

Iata 4 lucruri pe care oamenii recunoscatori le stiu:

Oricine ma poate invata sau oferi ceva

Persoana care ti-a taiat calea in trafic, s-ar putea sa nu fie un egoist fara inima, ci un om care a avut o zi grea si sa grabeste sa ajunga acasa. Este enervant, asa este, insa din fericire este si o oportunitate pentru tine de a invata sa fii rabdator.

Persoana care ti-a rupt inima – nu este un sadic caruia ii place sa te vada suferind, ci un om care a fost ranit la fel ca tine si a facut tot a putut el/ea in situatia data. Neplacut, intr-adevar, insa asa ai aflat mai multe despre tine si despre cum ar trebui sa arate o relatie fericita.

S-ar putea sa-ti fie greu sa adopti o astfel de mentalitate, insa odata ce vei reusi, vei deveni o persoana mai puternica, mai inteleapta, mai plina de compasiune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.