Ludovic Orban a fost PRIMUL CLIENT la deschiderea unei terase. Ce a spus premierul când a fost sunat FOTO

În contextul redeschiderii teraselor, cu condiția strictă de identificare a clienților, comercianții de profil au instituit, conform cerințelor, un fel de caiete în care clienții să-și treacă numele și numărul de telefon.

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 15:47

Surprinzător, primul nume din registrul de la Temple este al premierului Ludovic Orban, cu tot cu numărul de telefon. Cel real, iar glumețul care l-a trecut a vrut, cel mai probabil, să marcheze în acest fel că s-a dat liber de la Guvern la servit o cafea sau o bere la terase. Cum era greu de crezut că întâmplarea ar fi putut fi reală, am sunat la respectivul număr de telefon pentru a ne lămuri dacă este o glumă sau poate un experiment social, anunță mesagerulneamt.ro.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu îi cere demisia lui Orban, după fotografiile de la Guvern: „E penibil. Nu mai are credibilitate” 

Surpriză, la telefon a răspuns…Ludovic Orban, prim ministrul României, chiar dacă a fost apelat de la un număr de telefon pe care nu-l cunoștea și, ușor amuzat, ne-a declarat: „Eu sunt la Guvern, nu am cum să fiu la Piatra-Neamț. Dar numărul meu de telefon este public, la un moment dat, cineva l-a publicat și s-a rostogolit pe rețelele de socializare. Probabil că foarte multă lume are acum numărul meu de telefon”.

Ludovic Orban a aflat cine este turnătorul care a scăpat poza compromiţătoare de la Guvern în presă

 Ludovic Orban ”a deschis” o anchetă în interiorul PNL, după ce în presă a ajuns o poză de la ziua sa, când în biroul de la Palatul Victoria a organizat o petrecere în toată regula, cu alcool, țigări și fără respectarea condițiilor de distanțare socială.

Premierul a vrut să afle cine este cel care a dat presei poza care l-a putea costa postul. Orban a avut aproximativ 40 de invitați la mega-petrecerea sa, iar acum a aflat cine este ”turnătorul”. Deși inițial s-a vehiculat numele lui Ionel Dancă, apoi cel al lui Ben-Oni Ardelean, apoi cel al unui chelner, se pare că adevăratul făptaș este tot un liberal. Numele său nu a fost dezvăluit, deocamdată, anunță Antena 3.

Citeşte şi Premierul şi alţi patru miniştri au fost amendaţi după „chermeza” de la Guvern. Anunţ oficial de la Poliţie

Consilierul premierului Ludovic Orban, Tănase Stamule, a explicat că se face o ”anchetă” în interiorul PNL pentru a vedea cine a făcut poza controversată de la Guvern. Stamule a precizat că deja există o listă scurtă, dar va fi determinată exact ora la care s-a realizat și odată cu asta va fi identificat și omul care a făcut poza. 

Mâine vom anunța cine a făcut fotografia. Cu siguranță potențialii oameni care ar fi pe această listă sunt cunoscuți. La masa aceea erau 6-7 oameni, nu erau foarte mulți. Se va afla foarte repede cine a făcut fotografia.

Colegii au venit pe rând, la ore diferite. Acum, eu nu spun că a făcut poza colegul Ben Oni. Au venit la mai multe ore colegi, dar în funcție de ora la care s-a făcut poza se știe și cam cine stătea în poziția respectivă. Mâine vom avea o discuție și se va știi cine a făcut poza.”, a spus Tănase Stamule, la Antena 3.