Ludovic Orban a fumat cu masca de protecţie sub bărbie. Fotografia care a stârnit controverse

Premierul Ludovic Orban a fost fotografiat, duminică, în timp ce fuma o ţigară, purtând masca de protecție sub bărbie. Imaginea a fost publicată pe Facebook de jurnalista Floriana Jucan și a devenit în scurt timp virală.

RomaniaTV.net
16 aug. 2020, 15:09
Ludovic Orban a fumat cu masca de protecţie sub bărbie. Fotografia care a stârnit controverse

„Poartă mască de protecție corect!

Îți poate salva viața. Ai grijă să îți dezinfectezi mâinile înainte să o atingi. Pune partea colorată în exterior. Fixeaz-o cu ajutorul firelor elastice trecute prin spatele urechilor. Poziționeaz-o încât să acopere atât nasul cât și gura. Identifică latura cu fir metalic și pliaz-o pe forma nasului. Îndepărteaz-o trăgând de elasticul din spatele urechilor. Arunc-o la un coș de gunoi cu capac. Spală-ți mâinile după ce ai aruncat-o. Poartă mască. Arată că îți pasă”, a scris jurnalista Floriana Jucan în mesajul publicat pe Facebook.

Gestul premierului a stârnit controverse, fiind criticat de internauţi.

„Un model de „comportare”. Nota 0 la …Purtare!

Un dezmăt total dacă o fi aşa cum e în postare.

Campanie de informare pentru proşti, nerespectată de Guvern și restul celor de la putere în frunte cu „șeful statului”, sunt câteva dintre comentariile internauţilor care au văzut poza cu Ludovic Orban fumând.

Nu este prima oară când premierul Ludovic Orban apare în ipostaze care l-au pus într-o situaţie stânjenitoare. Chiar de ziua sa, Orban a fost surprins în timp ce fuma și consuma alcool alături de mai mulți colegi din Guvern și din PNL, într-un birou din Guvern.

Citeşte şi: Ludovic Orban, şedinţă la Palatul Victoria cu ţigări şi alcool. Premierul şi miniştrii au lăsat măştile deoparte

Premierul Orban amendat la cerere cu 3000 de lei pentru nepurtarea măştii şi fumat în sediul Guvernului

Mai apoi, în momentul redeschiderii teraselor, Orban a ieşit alături de colegi şi de consilieri la terasele din Centrul Vechi, unde a fost fotografia în timp ce bea bere.

Ludovic Orban a ieşit relaxare în Centrul Vechi. „Răspund la invitaţia unui prieten, care şi-a deschis terasa”