Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: „Nu putem să renunţăm la un obiectiv fundamental”

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, că nu se poate renunţa la alegerile anticipate pe care le consideră „un obiectiv fundamental pentru România”. Declaraţia liderului PNL vine în contextul în care preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a pronunţat în favoarea alegerilor la termen.

RomaniaTV.net
19 feb. 2020, 19:26
Ludovic Orban, despre alegerile anticipate: „Nu putem să renunţăm la un obiectiv fundamental”

„După părerea mea, vor fi alegeri anticipate. Cum să renunţăm la un obiectiv fundamental pentru România? Faptul că Parlamentul respinge pe bandă rulantă acte normative adoptate de Guvernul pe care îl conduc, acte normative care aduc lucruri bune pentru oameni, este de fapt un argument în plus pentru dizolvarea Parlamentului şi pentru organizarea de alegeri anticipate”, a declarat premierul Ludovic Orban, după ce a participat la un eveniment dedicat marcării a 144 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși.

Miercuri, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că este în favoarea organizării alegerilor la termen şi că parlamentarii social democraţi nu vor participa la votul de învestire a Guvernului Orban 2. 

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „PSD nu va participa la votul de învestire a Guvernului Orban”