Ludovic Orban, prima reacţie după moartea lui Emi Pian: „Eu am transmis mesajul meu clar: fără milă!”

Premierul Orban a vorbit joi despre problemele cauzate în ultima vreme de clanurile de interlopi, care au culminat marţi seara cu uciderea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, lider al clanului Duduienilor din Bucureşti.

RomaniaTV.net
06 aug. 2020, 11:48
Ludovic Orban, prima reacţie după moartea lui Emi Pian: „Eu am transmis mesajul meu clar: fără milă!”

Orban a declarat că trebuie dusă o luptă continuă împotriva clanurilor care au semănat teroare în România şi solicită autorităţilor să ia măsuri dure în cazurile în care se constată că poliţiştii nu-şi fac treaba şi nu apără ordine publică.

„O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legea. Eu am transmis mesajul meu clar: fără milă. Dacă e necesar, trebuie suplimentate efectivele. Dacă un șef de poliție sau un șef de post sau un șef de secție nu-și face treaba și în secția lui e evident că funționează activități ilegale trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare și luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri”, a declarat premierul.

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Citeşte şi: Atac MURDAR al lui Cozmin Guşă la Nicuşor Dan: „Să-mi confirme dacă este homosexual. Eu am o serie de informaţii”