Ludovic Orban, îngrijorat de numărul RECORD de cazuri noi de COVID-19. Ar putea fi reintroduse restricţii

Premierul Ludovic Orban s-a declarat îngrijorat în legătură cu numărul record de cazuri noi de infectări cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Şeful Executivului a anunţat că în cadrul videoconferinţei de la Ministerul Afacerilor Interne se va face o analiză "foarte serioasă" după ce Grupul pentru Comunicare Stratigică a anunţat, miercuri, 2.158 de infectări cu noul coronavirus, cel mai mare număr de cazuri noi de la debutul pandemiei de COVID-19 în România. 

RomaniaTV.net
30 sept. 2020, 09:43
Ludovic Orban, îngrijorat de numărul RECORD de cazuri noi de COVID-19. Ar putea fi reintroduse restricţii

„Sunt îngrijorat de ce am văzut astăzi. Facem o analiză foarte serioasă şi vom anunţa după videoconferinţa cu prefecţii la care vor participa ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul de stat Raed Arafat – deci toţi factorii implicaţi în bătălia COVID”, a spus Ludovic Orban, la după şedinţa conducerii PNL.

El a subliniat că se doreşte o mai mare seriozitate în privinţa implementării măsurilor de restricţie.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.158 de cazuri de infecţie cu coronavirus în ultimele 24 de ore după efectuarea a 26.021 de teste. Este cel mai mare număr de persoane infectate cu COVID-19 de la începutul pandemiei în România. La Terapie Intensivă sunt internaţi 550 de pacienţi. De asemenea, 33 persoane infectate cu coronavirus au murit. 

Citeşte şi: RECORD de infectări cu COVID-19 în Bucureşti. Topul judeţelor care au raportat cele mai multe cazuri noi