Ludovic Orban, la o întâlnire cu PNL-iştii din Vâlcea. „Măştile au şi un mare avantaj că ne permit să ne uităm în ochi”

Ludovic Orban, preşedintele PNL, a declarat, sâmbătă, la o întâlnire cu liberalii din Vâlcea, că "bucuria revederii se citeşte în ochi", cu toate că politicienii prezenţi aveau măşti. Premierul a mai afirmat că măştile de protecţie au un avantaj şi anume că "ne permit să ne uităm în ochi".

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 19:56
Ludovic Orban, la o întâlnire cu PNL-iştii din Vâlcea. „Măştile au şi un mare avantaj că ne permit să ne uităm în ochi”

„Bine v-am găsit, dragi colegi. Arată frumos sala aşa, spaţiu amenajat cu distanţă fizică. Chiar dacă avem măşti, se vede că bucuria revederii se citeşte pe ochi. Măştile au şi un mare avantaj că ne permit să ne uităm în ochi. Ochii sunt oglinda sufletului şi de multe ori uităm lucrul acesta. Ne uităm la alte lucruri decât la ochii oamenilor şi cei care râd, râd şi cu ochii. Nu trebuie neapărat să râdă cu gura”, a declarat preşedintele PNL, conform Adevărul.

Ar face PMP alianță cu PNL după alegerile parlamentare? Traian Băsescu: „Nu mai cred în acest rebut politic numit Ludovic Orban”

Ludovic Orban a fost prezent sâmbătă după-amiază la o întâlnire cu candidaţii PNL la primăriile din zona de sud a judeţului Vâlcea.

Traian Băsescu, DEZLĂNŢUIT la adresa contracandidaţilor săi. „Gabriela Firea e un eşec total. Nicuşor Dan e un laş”