Luis Lazarus are COVID-19. Realizatorul TV e internat în spital după ce a primit confirmarea

Luis Lazarus s-a infectat cu noul coronavirus. Realizatorul Tv a fost internat în spital, joi, după ce a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-COV-2 în urma unui test PCR.

13 mai 2021, 23:30
Luis Lazarus are COVID-19. Realizatorul TV e internat în spital după ce a primit confirmarea

Luis Lazarus are COVID-19. Până în acest moment, familia realizatorului de televiziune nu a confirmat şi nici infirmat informaţia apărută în spaţiul public, transmite RomâniaTV.

O sursă apropiată a confirmat că Luis Lazarus a avut simptome de răceală, iar miercuri seară se simţea bine. Ulterior, el s-ar fi testat.

Potrivit Dcnews, Luis Lazarus s-a făcut remarcat în ultimul an prin faptul că a participat la numeroase proteste faţă de restricții care au avut loc în România.

La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real:

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, a spus realizatorul TV în martie 2020.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă, revoltată de faptul că sălile de fitness au fost închise: „Dacă eu vreau să trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

Luis Lazarus are COVID-19. Recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”

„Nu își pune nimeni nicio întrebare cum se explică chestia asta? Nu! Bine! Explicația cred că e simplă: urma să vină o criză! Dacă tot vine, de ce nu am putea să o dirijăm abil astfel încât să recuperăm ceva? De pildă, salvăm sectoarele alimentare și medicale! Nu asta e cel mai important în viață? Ce mănânci și cât de sănătos ești! Acum poate să vină criza! Tovarășii din sectoarele cu pricina au vândut fraierilor stocurile și sunt foarte liniștiți! Hai să auzim de bine! Dacă simțiți că răciți un pic: ciorbiță, fripturică și o țuică!” mai spunea Lazarus, conform Wowbiz.

Citeşte şi: Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct la România TV, privind moartea lui Bogdan Stanoevici. „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”