Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct la România TV, privind moartea lui Bogdan Stanoevici. „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Schimb dur de replici între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct la România Tv. Senatoarea exclusă din AUR a fost acuzată că poartă "responsabilitatea" pentru moartea actorului Bogdan Stanoevici, pe motiv că "a crezut-o" că "nu există COVID şi a murit în spital".

13 mai 2021, 23:02
Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct la România TV, privind moartea lui Bogdan Stanoevici. „Sunteţi un impostor! Mizerabilă eşti tu!”

Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, joi seara, în emisiunea „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu. Fostul parlamentar Gelu Vişan a răbufnit în momentul în care Diana Şoşoacă a vorbit despre continuarea protestelor anti-mască şi anti „plandemie.

„Aveţi fix aceeaşi responsabilitate pentru aceeaşi persoană, amic atât cu mine, care s-a prăpădit mergând tot pe mâna dumneavostră. Un actor. Ştiţi foarte bine! Din cauza faptului că v-a crezut pe dumnevoastră că nu există COVID şi a murit în spital”, a spus Gelu Vişan, în direct la România TV.

„Gelu, faci referire la tragedia lui Bogdan Stanoevici?, l-a întrebat Victor Ciutacu pe Gelu Vişan.

Spiritele s-au încins după ce Vişan a confirmat acest lucru.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Bogdan Stanoevici. Documentul apărut după ce actorul a fost incinerat

Scandal uriaş între Diana Şoşoacă şi Gelu Vişan, în direct la România TV. „Sunteţi mizerabil în comportament. Aveţi oameni pe conştiinţă”

Diana Şoşoacă:

Chiar nu vă e ruşine? Cum vă permiteţi?

Gelu Vişan: Pe drepturile omului sunt de acord, dar niciodată nu am spus că nu există COVID:

Diana Şoşoacă: Niciodată nu am sfătuit oamenii să nu pună oxigenul.

Gelu Vişan: Minţi! Le-ai spus că nu-şi pună mască! Nu ţi-e ruşine?!

Diana Şoşoacă: Sunteţi un mizerabil! Un impostor!

Gelu Vişan: Mizerabilă eşti tu!

Diana Şoşoacă: Sunteţi mizerabil în comportament. Un impostor!

Gelu Vişan: Aveţi oameni pe conştiinţă. Trebuie să vă spună cineva să vă potoliţi odată!

Vişan: Au ieşit oameni din spital şi au murit că au auzit-o pe Şoşoacă la televizor că nu există COVID.

Şoşoacă: Nu mă intersează afirmaţiile unei persoane care s-a dicreditat prin contradicţiile pe care le foloseşte.

„În ceea ce-l priveşte pe Bogdan Stanoevici, Bogdan nu a vrut să spună nimănui că s-a îmbolnăvit. A ţinut o răceală pe picioare timp de două săptămâni în campanie electorală. A făcut pneumonie şi într-un final a fost dus de un prieten comun la spitalul Pantelimon.
La spitalul Pantelimon a stat vreo patru săptămână până într-un final când a fost pus pe aparate şi ulterior am fost rugată să intervin să fie mutat de la Pantelimon unde mi s-a comunicat că nu mai au ce să-i facă. Cu insisteţele mele, l-au mutat la Fundeni.

La Fundeni, ştiţi că s-a putut ce s-a putut face. A fost dr. Nicolescu care a încercat să-i aplice un tratament. A vrut să-l ducă şi pe Bogdan la Viena, însă familia nu a fost de acord. Este o alegere a familiei şi a lui de a sta bolnav cât a considerat el”, a explicat Şoşoacă.

Vişan: Bolnav de ce, doamna Şoşoacă? Vezi unde e dublul limbaj?

Şoşoacă: Discuţiile cu oxigenarea au fost purtate de Societatea de Pneumologie şi cu doamna doctor Flavia Groşan. Nu îmi permit să spun dacă poţi să pui masca de oxigen sau nu.
Am spus de masca aceasta de protecţie, raportat la legislaţie şi ce spun sute de medici.

Parchetul Tribunalului București a clasat dosarul de moarte suspectă în cazul lui Bogdan Stanoevici, deschis în urma plângerii făcute de Diana Şoşoacă, motivația fiind aceea că nu există suspiciuni în această privinţă, după cum a transmis România TV.

Plângerea a fost făcută de parlamentarul Diana Șoșoacă, care se adresase Parchetului General, care ulterior a declinat cauza către Parchetul Capitalei. Procurorul de caz a constatat însă că nu sunt suspiciuni, după ce au fost analizate toate actele medicale din timpul internărilor pe care le-a avut Bogdan Stanoevici.

Citeşte şi: Bogdan Stanoevici a murit. Drumul de la actorie la politică: „A fost un concurs de împrejurări”

Moartea regretatului actor Bogdan Stanoevici a fost subiect de dezbateri în spaţiul public, având în vedere că acesta era un aspru contestatar al măsurilor de prevenţie în ceea ce priveşte noul coronavirus.

Bogdan Stanoevici a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon, în data de 24 noiembrie 2020, în stare gravă. Era deja în a 8-a zi de la debutul Covid-19, mai precis a simptomatologiei. Cele 8 zile întârziate le petrecuse în campania electorală. Din primele ore de la internare, a fost necesară administrarea de oxigen, pentru că afectarea pulmonară era enormă, de 80% și a fost trecut imediat pe tratament, conform protocolului pentru stadiul bolii, Bronhopneumonie SARS-Cov2.

Starea generală a actorului a continuat să se degradeze până când, în noaptea de 16/17 decembrie a fost necesară intubarea. A început ventilarea mecanică și totodată a fost pornită tehnica de dializă complexă, pentru că rinichii nu mai funcționau decât în proporție de 50%.

În 23 decembrie, în momentul în care CT-ul pulmonar a evidențiat o afectare pulmonară catastrofală, de 90%, s-a luat legătura cu Prof. Dr. Șerban Bubenek, șef secție ATI, Spital Fundeni, în vederea transferării pacientului și inițierii procedurii ECMO (extracorporeal membrane oxygenation), mai pe înțeles, „plămân artificial”, ceea ce s-a și întâmplat în 24 decembrie. În ciuda tuturor eforturilor depuse, starea actorului a continuat să se deprecieze până la deces.

Citeşte şi: Dosarul morţii lui Bogdan Stanoevici a fost clasat de procurori, senatoarea Şoşoacă a luat foc: „În statul neofascist România, justiţia nu e indenpendentă”