Luna în care te-ai născut îţi spune cât de atrăgătoare eşti pentru bărbaţi

Luna in care te-ai nascut poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta si, implicit, despre relatiile tale cu cei din jur.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 08:51
Luna în care te-ai născut îţi spune cât de atrăgătoare eşti pentru bărbaţi

Iata mai jos ce ii atrage pe barbati la tine, in functie de luna ta de nastere:

Ianuarie

Femeile nascute in aceasta luna sunt independete si se descurca in orice situatie. Sunt puternice si fac fata oricarei provocari. Incapatanarea lor si lupta pe care o duc cu darznie pentru a face fata tuturor provocarilor ii atrage pe barbati. De asemenea, senzualitatea lor si lipsa de inhibitii in dormitor sunt ca un magnet pentru masculi.

Februarie

Cele nascute in luna februarie sunt atragatoare pentru barbati prin misterul pe care il emana. Firi reci si foarte inchise, ele starnesc in masculi dorinta de cucerire. Odata ce se indragostesc, acestea dau totul pentru relatia lor, asa ca orice barbat viseaza sa aiba langa el o femeie care ii pune lumea la picioare, dar in acelasi timp il provoaca prin starile sale duale.

Martie

Ludice si dornice sa gaseasca marea dragoste, femeile nascute in luna martie sunt boeme si foarte romantice. Ele par neajutorate si tocmai aceasta lipsa de aparare ii face pe barbati sa se simta atrasi de ele, din dorinta de a le proteja. Pe cat de neajutorate par, ele sunt insa extrem de puternice atunci cand isi pun ceva in cap sau au de infruntat probleme.

Aprilie

Doamnele nascute in luna aprilie sunt capoase si nimic nu le atinge. In dormitor insa sunt pline de senzualitate si ii innebunesc pe barbati. Aceasta sexualitate ii atrage pe masculi ca un magnet. Ele pot infrunta orice deceptie, mai ales in dragoste, de aceea barbatii le prefera caci nu sunt nevoiti sa duca lupte de lamuriri cu ele in cazul unei despartiri. Accepta cu usurinta deciziile celor din jur.

Citeşte mai mult pe ele.ro