Luxul în care trăia Giovani Becali. Vila din Pipera, copie perfectă cu vila din filmul Scarface

Giovani Becali trăia cu adevărat în lux. Împresarul se mândrea cu un adevărat palat, copie fidelă a unei vile dintr-un film în care Al Pacino joacă rolul unui mafiot. În anii 90, Giovani Becali s-a lăsat filmat prezentandu-şi cu mândrie uriaşa casă.

RomaniaTV.net
18 mart. 2014, 07:02

Impresionat de filmul „Scarface”, cu Al Pacino în rol de mafiot, Giovani Becali a visat să fie ca acesta şi a început prin a copia casa. Scara interioară a palatului din Pipera este copie fidelă a vilei din film şi a costat, la vremea aceea, nu mai puţin de un milion de dolari.

„Eu sunt mafiot! Ca sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta. Parchez masina, dau un milion spaga, ma duc la ospatar dau doua milioane spaga. Nu vorbesc cu oricine, nu bag în seamă pe oricine oricine. Sunt Giovani Becali, milionarul, smecherul, mafiotul. Cum sa ma bag in seama pe oricine? Cum sa n-am prestanta mea?”, spunea Giovani în 2010.

Grandomania este o trăsătură de familie în neamul Becali.

Vărul lui Gigi Becali trăia în mare lux în casa din Pipera. Vila avea piscină, o sală de forţă dar şi un dressing impresionant. Iar un astfel de palat nu putea să nu aibă lift.

Decizie crucială, marţi, pentru Gigi Becali. Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa stabilesc dacă va fi lăsat să se opereze în libertate sau sub pază. Latifundiarul din Pipera are dureri crunte de coloană, iar procesul lui se judecă mai devreme, în regim de urgenţă. La termenul trecut, Becali a făcut mărturisiri cutremurătoare în faţa judecătorilor, le-a cerut să-l elibereze pentru că îi este teamă să nu paralizeze în puşcărie.

Citeşte şi: Decizie crucială pentru Gigi Becali. Judecătorii decid dacă latifundiarul se poate opera în libertate

GIGI BECALI a cerut de întrerupere a pedepsei din motive medicale. Instanţa a dispus în 11 ianuarie să fie făcută o expertiză medico-legală, precum şi un examen neuro-chirurgical, de către Serviciul de Medicină Legală Constanţa. Raportul medicilor legişti a arătat că finanţatorul Stelei suferă de hernie de disc cervicală şi că trebuie operat de urgenţă, în caz contrar riscând să paralizeze. De asemenea, raportul arată că intervenţia chirurgicală nu se poate face în spitalele din sistemul penitenciar.

Citeşte şi: Nenorocirile se ţin lanţ în familia Becali. Fiicele latifundiarului au probleme cu legea şi la şcoală

Gigi Becali a vorbit zilele trecute pentru prima dată din închisoare povestind pentru România TV despre condiţiile în care este ţinut. De asemenea, latifundiarul le-a transmis un mesaj dur politicienilor români. 

Citeşte: Primul interviu cu Gigi Becali din puşcărie. Latifundiarul este distrus şi face declaraţii cutremurătoare

Finanţatorul Stelei are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat, în 20 mai 2013, la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării şi a primit ulterior un spor de şase luni, după alte două condamnări, în dosarul „Valiza” şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO

Gigi Becali a fost încarcerat la Penitenciarul Jilava până în 29 octombrie 2013, când a fost transferat la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa, după ce Administraţia Penitenciarelor a aprobat cererea acestuia.

El a depus, în timpul detenţiei, cereri de permisie sau de învoire pentru a participa la unele evenimente în familie, precum şi o solicitare de întrerupere a executării pedepsei pentru trei luni, toate fiindu-i însă respinse.

Gigi Becali, cu nervii la pământ. A slăbit enorm şi i-a PARALIZAT o mână. „Vreau să mor, să scap” VIDEO