Maşină spulberată de tren între Jibou şi Someş Odorhei. Două dintre victime, proiectate prin parbriz

Un accident grav a avut loc marți seară la o trecere la nivel cu calea ferată între orașul Jibou și localitatea Someș Odorhei. Un autoturism înmatriculat în județul Cluj și în are se aflau trei persoane de sex masculin a încercat să treacă peste calea ferată fără să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de un tren personal ce venea dinspre Baia Mare. Trecerea nu este prevăzută cu bariere sau semibarieră.

RomaniaTV.net
08 oct. 2014, 08:50
Maşină spulberată de tren între Jibou şi Someş Odorhei. Două dintre victime, proiectate prin parbriz

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Tincuța Dumuța, autoturismul a fost împins de tren (automotor) pe calea ferată, pe o distanță de aproximativ 200 de metri.

Accident rutier MORTAL pe DN1. O femeie şi-a pierdut viaţa şi alte două sunt grav rănite VIDEO

Doi dintre bărbații aflați în mașină au fost proiectați prin parbriz la impact, iar unul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea lui dintre fiarele contorsionate. Toți cei trei bărbați – unul din Cluj (proprietarul mașinii) și doi din Jibou au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean.

Circulația feroviară în zonă este blocată și la această oră, întrucât în urma impactului o osie a automotorului s-a rupt, trenul fiind aruncat de pe șine. Până la repunerea automotorului pe șine și tractarea lui în gara Jibou, trenurile sunt staționate în gările din apropiere.