Macedonia de Nord s-a calificat la EURO şi va juca două meciuri la Bucureşti

Macedonia de Nord s-a calificat la Euro, joi, după ce a câştigat cu scorul de 1-0 barajul cu Georgia într-uin meci disputat la Tbilisi. Macedonia de Nord face parte din Grupa C, alături de Austria, Ucraiona şi Olanda.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 21:53
Macedonia de Nord s-a calificat la EURO şi va juca două meciuri la Bucureşti

Macedonia de Nord s-a calificat la Euro după ce a învins, în deplasare, Georgia, cu 1-0. Golul a fost marcat de Pandev, în minutul 56, anunţă UEFA.

EURO 2020. Guvernul a reînnoit garanţiile asumate cu privire la buna desfăşurare a competiţiei

Macedonia de Nord s-a calificat la Euro

La 37 de ani, veteranul Goran Pandev a marcat unicul gol al finalei Georgia – Macedonia de Nord. Astfel, Macedonia de Nord a obținut prima sa calificare la un turneu final. În Grupa C de la Euro 2020, Macedonia de Nord se va duela cu Olanda, Austria și Ucraina. Olanda își va disputa meciurile la Amsterdam, Bucureștiul fiind împerecheat cu Amsterdam.

Macedonia de Nord s-a calificat la Euro şi va juca la Euro în Grupa C, astfel că va disputa două meciuri la Bucureşti. Pe Arena Naţională sunt programate confruntările Austria – Macedonia de Nord (13 iunie 2021), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie 2021) şi Ucraina – Austria (21 iunie 2021), precum şi un meci din optimile de finală, pe 28 iunie 2021.

Macedonia de Nord este la prima participare la un turneu major.

UEFA ar putea muta Euro în Rusia

UEFA caută soluţii pentru menţinerea Euro 2020, amânat până în vara lui 2021, în condiţiile în care pandemia de coronavirus creşte în intensitate pe tot cuprinsul continentului european, iar Rusia pare să fie o „pistă credibilă”, conform cotidianului francez Le Parisien. Desfăşurarea EURO în 2021 (11 iunie – 11 iulie) în 12 oraşe europene, între care şi capitala României, Bucureşti, devine un scenariu din ce în cei mai improbabil, în condiţiile recrudescenţei pandemiei de Covid-19 care a obligat numeroase ţări de pe bătrânul continent să impună noi măsuri de izolare a populaţiei lor.

UEFA, decizie de ULTIMĂ ORĂ despre amânarea EURO 2020. Când se va disputa TURNEUL FINAL

„Urmărind îndeaproape criza sanitară, organizaţia de la Nyon (Elveţia) ştie foarte bine că o astfel de competiţie este imposibil de organizat în aceste condiţii. Din surse concordante, un scenariu este în special studiat cu seriozitate: cel al Rusiei”, scrie Le Parisien, care reaminteşte că, la debutul crizei sanitare, Rusia s-a oferit să găzduiască Euro 2020 pe teritoriul său, la datele iniţiale (12 iunie – 12 iulie 2020). Rusia avea la momentul respectiv un număr redus de persoane contaminate, însă de atunci numărul acestora a crescut exponenţial, ţara condusă de Vladimir Putin ajungând la aproape 29.000 de decese legate de Covid-19 la circa 1,6 milioane de cazuri. Luna trecută, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a evocat eventualitatea reducerii numărului de oraşe gazdă şi chiar organizarea Campionatului European într-o singură ţară”, este poziţioa UEFA.


loading...
Partenerii noștri