BOMBĂ aruncată de noul comandant al CSA Steaua. Ce spune despre marea împăcare cu Gigi Becali

Madalin Hîncu, noul comandant al CSA Steaua, a vorbit despre situatia de la clubul Armatei, dar şi despre o posibilă împăcare cu Gigi Becali.

03 feb. 2020, 16:28
BOMBĂ aruncată de noul comandant al CSA Steaua. Ce spune despre marea împăcare cu Gigi Becali

Madalin Hincu a anuntat ca vrea sa aiba o intalnire cu suporterii echipei pentru le transmite ce planuri are. Totodata, comandantul CSA Steaua a vorbit si despre impacarea cu Gigi Becali, dar a precizat ca acest lucru nu este trecut in fisa postului sau.

Lovitură teribilă pentru Florin Talpan. Decizie de ultimă oră a MApN

„M-am gandit si m-am tot gandit timp de doi ani si pana la urma am acceptat sa las totul pentru a veni la Bucuresti. Am venit cu sufletul, dar si cu convingrea ca pot readuce clubul acolo unde a fost. Pentru Steaua, locul 4 in competitiile internationale nu exista, reprezinta un esec. Vreau ca suporterii sa se simta mandri de clubul lor. Chiar am fost recent in sala de la Chiajna si nu pot accepta ca Steaua sa joace in alta parte decat in sala ei proprie. Trebuie rezolvata urgent aceasta problema. Va spun sigur, cu galeria Stelei alaturi, echipele noastre pot castiga orice meci de acasa”, a declarat noul comandant al CSA Steaua, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustaţă, mesaj de ultimă oră pentru Gigi Becali după ce a ieşit din puşcărie. Ce anunţă liderul Peluzei Nord

„Am vazut reactia suporterilor la numirea mea, doar ca n-au fost informati corect. Le-am propus chiar o intalnire pentru a lamuri problema, numai ca nenorocirea care ne-a lovit pe toti stelistii, prin disparitia marelui Ilie Barbulescu, ne obliga sa amanam discutia cu suporterii. Au acceptat sa vorbim si sa lamurim totul. Nu vreau sa vorbesc si sa pacalesc lumea. Nu de asta am lasat casa si familia din Predeal. Vreau fapte. Din 1983, inima imi bate pentru Steaua. Tema de la teza mea de doctorat a fost „Implementarea managementului si performanta Stelei”. Impacarea cu Gigi Becali nu face parte din fisa mea de post. Am alte obiective pentru care am venit la Steaua”, a mai declarat Madalin Hincu.