Mădălina Crețan, dezvăluiri nebănuite din relația cu Nosfe: „Titlul meu oficial sau neoficial era de amantă. M-am lăsat pradă destinului”

Mădălina Crețan și Nosfe au trăit o superbă poveste de dragoste, dar care din păcate s-a terminat tragic, cu moartea artistului.

13 iul. 2023, 08:47
Mădălina Crețan, dezvăluiri nebănuite din relația cu Nosfe: „Titlul meu oficial sau neoficial era de amantă. M-am lăsat pradă destinului”
Mădălina Creţan, despre viaţa fără Nosfe

Povestea celor doi de dragoste a fost una cu o mulțime de provocări pentru cei doi. La început, relația lor s-a format în timp ce artistul era implicat într-o altă relație. Mădălina își dorea o relație cu acesta, însă a fost nevoită să aștepte până când artistul s-a despărțit de partenera de la acea vreme. În acea perioadă delicată, Mădălina Crețan a fost percepută ca fiind amanta artistului, lucru care nu i-a plăcut deloc.

Citește și Mădălina Crețan, premoniţie bizară înainte de moartea lui Nosfe. Ultimele ore din viața artistului: „Îmi amintesc foarte bine…!”

Nouă luni a așteptat după el pentru ca artistul să decidă definitiv să pună capăt relației cu cealaltă parteneră. Deși nu era o căsnicie oficială, Mădălina se considera în mod neoficial amanta lui Nosfe.

„Greu am gestionat. Eu am așteptat nouă luni de zile ca el să se hotărască oficial de fosta lui iubită. M-am despărțit de foarte multe ori de el în perioada asta, bineînțeles, am suferit foarte mult(…). La un moment dat, după a doua despărțire, mi-am dat seama că sunt ușor penibilă, pentru că, de fiecare dată, îi spun gata și, după aia, îl primesc sau îl cer înapoi. Mi s-a părut o joacă de-a șoarecele și pisica și m-am lăsat pradă destinului și am zis ce o fi o fi și, dacă e să fie ce trebuie, bine, dacă nu, trebuie să o vad ca pe o experiență din care, cu siguranță, voi avea ceva de învățat(…) Cumva, titlul meu oficial sau neoficial, deși nu vorbim de o căsnicie, era de amantă”, a povestit Mădălina Crețan în cadrul emisiunii Cioburi din Oglindă.

Citește și Mădălina Crețan, noi dezvăluiri emoționante la nouă luni de la moartea lui Nosfe: „Iris a ales să îl elimine pe tatăl ei din viața ei, își închisese amintirile”

Mădălina a trecut prin momente dificile în acea perioadă de așteptare. Însă și-a respectat promisiunea de a fi împreună cu el, dar doar când artistul era sigur că plecarea nu ar răni-o atât de tare pe fosta iubită.

„Soțul meu a fost un om atât de bun, încât nu a putut suporta ideea că, din cauza lui, poate să sufere altcineva. Atunci, el, cumva, a încercat, în acele nouă luni de zile, să facă tot posibilul să repare, cumva, o relația care nu mai funcționa, ca, în momentul în care el ia decizia finală de a ieși de acolo, să fie convins sută la sută că nu el este cel care a cauzat suferința și ruperea aia dintr-un motiv extern. Totuși, la cam șase luni, mi-a trimis un mesaj: „Noi doi vom fi împreună, dar trebuie să mai trecem niște etape„”, a mai povestit ea.