Mădălina Crețan rupe tăcerea la un an de la moartea lui Nosfe: „Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”

Mădălina Crețan încă suferă după soțul ei, deși a trecut aproape un an de la tragedie. Nosfe s-a stins din viață în octombrie 2022, la vârsta de 37 de ani, după ce a suferit un infarct.

09 sept. 2023, 22:18
Mădălina Crețan rupe tăcerea la un an de la moartea lui Nosfe: „Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”

Nosfe a murit la 37 de ani, în data de 16 octombrie 2022, după ce s-a întors de la un concert. Vestea i-a șocat pe toți cunoscuții lui, iar cea mai afectată a fost familia. Mădălina Crețan și fiica lui Nosfe încă suferă după cel care le-a fost soț și tată și îi mențin amintirea vie.

Citește și Alina Sorescu, iubire secretă cu un prezentator de televiziune. „Am ieșit de câteva ori”

Viața Mădălinei Crețan s-a schimbat complet după dispariția lui Nosfe. A realizat că poate pierde tot ce are într-o secundă și că cel mai important lucru dintre toate e prezentul și cum alege să și-l trăiască.

Mădălina Crețan: „Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers”

A învățat într-un an de zile să se obișnuiască și să accepte durerea în viața ei și a încercat să fie puternică pentru fiica ei. Nu și-a revenit complet nici acum, încă speră că într-o zi se va trezi din acest coșmar în care soțul ei nu mai e.

”Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc. Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte ‘tragedie, moarte, final‘, etc. Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună plină numai de lucruri magice în detrimentul ‘tragediei‘. Am ales să nu port negru, să nu devin o victimă ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare. Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine. Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit-o”, a transmis Mădălina Crețan, prin intermediul unui InstaStory.

Citește și Leacul cu vin roşu, ideal odată cu venirea sezonului rece. Lidia Fecioru: „Se ia doar seara, timp de trei zile”