Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul soțului, la două luni de la moartea lui Nosfe: „Odată cu dorul vine și neputința aia de care nu poți să te ascunzi nicăieri”

Mădălina Crețan e sfâșiată de dor și tristețe în continuare, după ce l-a pierdut pentru totdeauna pe Nosfe, soțul ei și tatăl fetiței sale.

03 ian. 2023, 21:29
Mădălina Crețan, sfâșiată de dorul soțului, la două luni de la moartea lui Nosfe: „Odată cu dorul vine și neputința aia de care nu poți să te ascunzi nicăieri”

Fiindcă trece printr-o perioadă extrem de grea, Mădălina Crețan s-a obișnuit să împărtășească ceea ce simte cu cei care o urmăresc. E un mod prin care reușește să se descarce și să simtă empatie din partea celorlalți. Fanii lui Nosfe o înțeleg, îi arată de fiecare dată că nu e singură și încearcă să o ajute să meargă mai departe.

Au trecut două luni de când viața Mădălinei Crețan s-a schimbat radical, după moartea soțului său, Nosfe. Soția artistului și fiica acestuia au fost nevoite să învețe să trăiască fără cel mai bun soț și tată.

Citește și Mădălina Crețan, mesaj emoționant pentru Nosfe la început de an: „Te iubesc e prea puțin. Pentru tine respir acum și tot pentru tine voi înceta să respir”

Mădălina Crețan a intrat în Noul An mai puternică, dar cu un dor imens care încă nu o lasă să treacă peste dispariția lui Nosfe. De când a plecat definitiv din viața ei, Mădălina își strigă des durerea pe internet.

Mădălina Crețan: Apare dorul. Și odată cu dorul vine și neputința aia… aia de care nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri 

„Și accepți. Ok. Ai acceptat! Apoi apare dorul… și cu dorul vine și neputința aia… aia de care nu poți să fugi sau să te ascunzi nicăieri și pentru care nu există soluții. Care se instalează din ce în ce mai bine și mai adânc în fiecare os, mușchi, vas de sânge. Cu care te trezești, cu care mergi la somn, care te însoțește la fiecare pas, fiecare acțiune, fiecare gând. Și acum trebuie să le accepți și pe astea două. Sau să înveți cumva să trăiești cu ele, să nu te zbați să le ții departe pentru că nu ai nicio șansă de câștig în lupta asta și doar te sleiești și de mai multă energie încercând. Așa că, welcome dragă dor și dragă neputință”, a transmis partenera regretatului artist.

Citește și Cum a reacționat fiica lui Nosfe când a aflat că tatăl ei a murit: „A avut o regresie de vârstă. Îl exclusese complet din absolut toate amintirile ei”

Soția lui Nosfe e, totuși, încrezătoare că într-o zi va reuși să zâmbească din nou și să privească în urmă cu bucuria că a trăit atâtea momente frumoase alături de artist.

„Vă deschid ușa, vă accept și pe voi, dar la momentul potrivit vă voi încasa chiria. Îmi veți da putere atunci când voi avea mai multă nevoie și îmi veți da cuvinte să le aștern pe foaie atunci când sufletul nu va ști foarte bine să comunice”, a mai adăugat ea.