Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, revine în televiziune

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, va avea, începând de săptămâna viitoare, o emisiune în prime-time la Realitatea PLUS.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 16:51
Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis, revine în televiziune

Mădălina Dobrovolschi va umple golul lăsat la postul lui Cozmin Guşă de plecarea lui Denise Rifai, care şi-a anunţat demisia în urmă cu două săptămâni.

Fosta purtătoare de cuvânt va modera emisiunea de dezbateri „Legile puterii”, în fiecare zi de luni până joi, în intervalul orar 21:00 – 23:00, conform informaţiilor obţinute de G4Media.ro.

Pe 19 decembrie anul trecut, Mădălina Dobrovolschi a demisionat din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis.

„Este adevatat. Am demisionat. Se incheie o etapa frumoasa din viata mea profesionala, pentru care ii multumesc domnului presedinte. Ii multumesc pentru incredere, sustinere si ocazia de a invata mai mult! Este momentul sa ma pregatesc pentru noi proiecte. Va multumesc tuturor pentru mesaje!”, a scris Mădălina Dobrovolschi pe pagina ei de Facebook.

Ea ocupa această funcţie din august 2016. La acea dată, şeful statului nu mai avea purtător de cuvânt din aprilie 2015, când Tatiana Niculescu-Bran şi-a anunţat retragerea din această funcţie.

Înainte de a ajunge la Palatul Cotroceni, Mădălina Dobrovolschi a fost jurnalist la TVR, B1 TV și Antena 3.

Citeşte şi: Ce faci dacă nu locuieşti la adresa din buletin şi te opreşte poliţia. Ce spune ministrul Vela