Mădălina Ghenea a răbufnit! Neagă relaţia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. „Există persoane care suferă”

Mădălina Ghenea a negat c-ar avea o relaţie cu Nicolo Zaniolo, mijlocaşul ofensiv de 21 de ani al echipei AS Roma. Modelul a avut clarificări după ce presa a lansat speculaţii despre legătura amoroasă.

03 ian. 2021, 11:01
Mădălina Ghenea a răbufnit! Neagă relaţia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. „Există persoane care suferă”

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo, după ce au apărut zvonuri despre idilă în presa din Italia, la sfârşitul anului trecut. De altfel, cei doi le-au şi alimentat atunci când au schimbat mai multe mesaje pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Mădălina Ghenea şi iubitul fotbalist, discuţie pe Instagram: „Pot să te sărut 25 de ore din 24?”

Mădălina Ghenea neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo. „Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă”

Mădălina Ghenea a apelat şi la avocaţi pentru a-şi proteja imaginea şi a publicat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care neagă relaţia cu Nicolo Zaniolo, notează Digisport.

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.

Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă. Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori.

Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri. M-am ocupat de familie, de pasiunea mea pentru artă, fotografie și cinema. Sunt mândră de cariera mea profesională, de alegerile făcute și de faptul că sunt o femeie independentă.

Am cunoscut și cunosc foarte mulți oameni, dar doar câțiva dintre aceștia devin prieteni adevărați, pentru că, înainte de a fi o persoană publică, sunt mamă. De Crăciun și Revelion am fost alături de cele mai drage persoane din lume: mama mea și fata mea.

O întâlnire cu prieteni comuni, glume sau râsete pe rețelele de socializare nu exprimă neapărăt o relație cu cineva și nu ascunde ceva anume, nu credeți?”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

Mama lui Nicolo Zaniolo, reacţie după zvonurile privind relaţia fiului ei cu Mădălina Ghenea

Până în momentul în care Mădălina Ghenea a negat relaţia cu Nicolo Zaniolo, mama fotbalistului a spus că nu este de acord cu această legătură.

„Nu sunt absolut deloc de acord cu faptul că el se vede acum cu această femeie, care e aproape de vârstă cu mine (n.r. Mădălina Ghenea are 33 de ani, în timp ce mama lui Nicolo Zaniolo are 43).

Noi încercăm să-l facem să gândească atent tot ce face, însă, din păcate, această poveste a ajuns pe primele pagini ale presei. Unii oameni cred că noi îl sfătuim greșit, dar noi i-am transmis cu totul altceva în această poveste”, a declarat Francesca Costa, potrivit Football Italia.

Citeşte şi: Surpriză totală, noul iubit al Mădălinei Ghenea a anunţat că va deveni tată