Mădălina Pamfile, în fața instanței. Fosta asistentă tv are tot mai multe probleme cu legea, este deja la al treilea proces

Mădălina Pamfile are din nou probleme mari cu legea. Fosta asistentă tv a ajuns în fața instanței, fiind vorba despre al treilea proces în care este implicată. Ce poate păți vedeta dacă pierde procesele?

05 oct. 2023, 11:04
Mădălina Pamfile, în fața instanței. Fosta asistentă tv are tot mai multe probleme cu legea, este deja la al treilea proces
Mădălina Pamfile, în fața instanței. Fosta asistentă tv are tot mai multe probleme cu legea, este deja la al treilea proces

Mădalina Pamfile are probleme serioase cu legea. De la începtul anului și până în prezent, fosta asistentă tv a fost implicată în trei procese. Aceasta a juns din nou în fața instanței.

Citește și: Motivul pentru care Mădălina Pamfile nu vrea să dezvăluie identitatea iubitului ei: „El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și, da, nu ne lipsește nimic”

Mădălina Pamfile, din nou în fața instanței din cauza problemelor cu legea

Fosta asistentă de televiziune s-a retras din lumina reflectoarelor, și-a deschis o afacere și apare foarte rar în mediul public, concentrându-se pe creșterea celor doi copii ai săi. Mai mult, pe lângă cele două fetițe, ea își mai doreșt eși un băiețel.

Astfel, viața Mădălinei Pamfile pare una lipsită de griji, însă adevărul este cu totul altul. De la începutul anului și până în prezent, fosta asistentă a lui Dan Capatos, a fost implicată  în trei procese, fiind nevoită să se prezinte în fața magistraților în repetate rânduri.

În primele luni ale acestui an, Mădălina Pamfile a fost chemată în judecată de un bărbat. În acest proces ea are calitate de intimat și se pare că firma pe care o deține a fost acționată în justiție, iar obiectul procesului este „informaţii de interes public (Legea Nr.544/2001)”. Parte din acest proces, cu calitatea de intimat, o are și primăria Chiajna, localitate unde fosta asistentă tv își desfășoara activitatea. Mai exact, firma pe care o deține vedeta a fost acționată în justiție. După două termene amânate, la sfârșitul lunii trecute, procesul s-a terminat, însă Mădălina încă așteaptă decizia instanței.

Pe portalul instanțelor de judecată mai apar două procese în care Mădălina Pamfile este implicată. De aceasta dată, Mădălina Pamfile are calitatea de petent, adică ea este cea care a inițiat acțiunile. Fosta asistentă tv a dat în judecată Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, iar la începutul anului viitor urmează să aibă loc primul termen în acest proces. Mădalina Pamfile a acționat în justiție si DGPMB Brigada Rutieră după ce a fost lăsată fără permis de conducere, însă magistrații nu i-au dat câștig de cauză. Dacă instanța nu îi va da câștig de cauză, Mădălina Pamfile va rămâne pieton pentru o lungă perioadă de timp.

Între timp, Mădălina Pamfile se pregătește și de nunta cu iubitul său misterios, tatăl celor două fiice ale sale. Totuși, nu își dorește un eveniment cu fast, ci doar o petrecere rstrânsă cu familia.

„Nu suntem căsătoriți, eu m-am gândit mai mult. Cererea vreau să fie lipsită de romantism, trebuie să fie foarte bine calculate lucrurile. Dimineața la noi în casă este agitație. Poate o să mă scoată la un restaurant, nu o să se pună în genunchi oricum. Discret, să nu atragem atenția. Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”, a declarat Mădălina Pamfile, pentru Antena Stars.

Citește și: De ce nu se mărită Mădălina Pamfile cu iubitul ei. Au două fetițe împreună: „Celebrăm sărbătorile fiecăruia și cam atât”