MAE, anunţ de ultima oră despre românii aflaţi pe vasul de crozieră din Japonia

Starea de sănătate a celor 17 români de la bordul navei de croazieră aflate în carantină în portul din Yokohama este bună, niciunul dintre aceştia nefiind identificat cu coronavirus, a informat vineri MAE.

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 12:53
MAE, anunţ de ultima oră despre românii aflaţi pe vasul de crozieră din Japonia

Potrivit sursei citate, până la acest moment nu au fost identificaţi cetăţeni români printre cele 61 de persoane ale căror rezultate medicale să fi confirmat prezenţa coronavirusului.

Misiunea diplomatică păstrează legătura în permanenţă atât cu autorităţile nipone competente, cât şi cu cetăţenii români, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară dacă situaţia o va impune.

Citeşte şi: Au fost confirmate 61 de persoane cu coronavirus pe nava aflată în carantină din Japonia! 17 români se află la bord

Nava Diamond Princess a ajuns luni seara în apropierea portului Yokohama, din sud-vestul capitalei Tokyo, în condiţiile în care un caz de coronavirus fusese detectat în Hong Kong la o persoană care s-a aflat anterior la bord. Pe navă se află aproximativ 3.700 de pasageri şi membri ai echipajului.


loading...
Partenerii noștri