MAE: Grevă în Belgia în sectorul feroviar

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români aflați în Belgia că, potrivit deciziei Sindicatului Autonom al Conductorilor de Tren din Belgia (SACT), în fiecare zi de sâmbătă a lunilor iulie și august vor fi acțiuni greviste, care vor afecta anumite segmente ale traficului feroviar.

16 iul. 2015, 14:43
MAE: Grevă în Belgia în sectorul feroviar

Potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES, sunt așteptate perturbări semnificative ale circulației feroviare, agravate de dificultatea estimării anticipate a consecințelor.

Societatea Națională a Căilor Ferate Belgiene va oferi călătorilor informații inclusiv prin planificatorul de călătorii — disponibil online, în aplicații pe telefon mobil, precum și prin anunțuri permanente în gări sau stații feroviare.

MAE le recomandă cetățenilor români să consulte pagina de internet a instituției și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță”, care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale, precum și un serviciu de alertă prin SMS.

Citeşte şi MAE: Alerte de fenomene meteorolgice periculoase în Japonia