Magistraţii continuă protestele faţă de adoptarea OUG 7

Magistraţii Judecătoriei Galaţi îşi suspendă activitatea zilnic, între orele 12,00 şi 14,00, începând de luni şi până pe 17 martie, ca formă de protest faţă de adoptarea OUG 7/2019, se arată într-un comunicat al instituţiei. Potrivit sursei citate, excepţie de la acest protest fac intrarea la dosarele urgente în cauze penale şi programul cu publicul la compartimentele instanţei, scrie Agerpres. De asemenea, Parchetul de pe lângă judecătoria Alba Iulia a anunţat că îşi suspendă până pe 8 martie activitatea cu publicul în semn de protest față de OUG 7.

RomaniaTV.net
04 mart. 2019, 11:06
Magistraţii continuă protestele faţă de adoptarea OUG 7

Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a hotărât, vineri, în unanimitate, suspendarea activităţii cu publicul în perioada 4-15 martie, ca formă de manifestare a dezacordului faţă de modificările legislative realizate prin OUG 7/2019, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa al instituţiei.

Potrivit sursei citate, activitatea cu publicul a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi se va realiza prin celelalte mijloace de comunicare prevăzute de Codul de procedură penală, respectiv dispoziţiile legale în materie-fax, e-mail, servicii poştale şi altele.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au decis să suspende activitatea cu publicul începând de marți și până în data de 8 martie (între orele 08.00-11.00), cu excepția cauzelor urgente, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de instituție.