Magistraţii continuă protestele faţă de adoptarea OUG 7

Publicat: Luni, 04 Martie 2019 13:06 // Actualizat: Luni, 04 Martie 2019 16:53 // Sursa: romaniatv.net

Magistraţii Judecătoriei Galaţi îşi suspendă activitatea zilnic, între orele 12,00 şi 14,00, începând de luni şi până pe 17 martie, ca formă de protest faţă de adoptarea OUG 7/2019, se arată într-un comunicat al instituţiei. Potrivit sursei citate, excepţie de la acest protest fac intrarea la dosarele urgente în cauze penale şi programul cu publicul la compartimentele instanţei, scrie Agerpres. De asemenea, Parchetul de pe lângă judecătoria Alba Iulia a anunţat că îşi suspendă până pe 8 martie activitatea cu publicul în semn de protest față de OUG 7.

Adunarea Generală a Procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi a hotărât, vineri, în unanimitate, suspendarea activităţii cu publicul în perioada 4-15 martie, ca formă de manifestare a dezacordului faţă de modificările legislative realizate prin OUG 7/2019, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de informare publică şi relaţii cu presa al instituţiei.

Potrivit sursei citate, activitatea cu publicul a Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi se va realiza prin celelalte mijloace de comunicare prevăzute de Codul de procedură penală, respectiv dispoziţiile legale în materie-fax, e-mail, servicii poştale şi altele.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au decis să suspende activitatea cu publicul începând de marți și până în data de 8 martie (între orele 08.00-11.00), cu excepția cauzelor urgente, se arată într-un comunicat de presă transmis luni de instituție.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mar 15:43
Răspunde | Votează email 0 email
N.Marcu
Ce caută procurorii și judecătorii în stradă ? Ca și militarii activi, magistrații nu au voie să participe la adunări publice, să facă parte din partide politice, sindicate... și pentru asta primesc salariile alea de 10 ori mai mari decât militarii care sunt supuși la aceleași restricții !
Rușine să îi fie și lui Rebengiuc masonul și lui nevastă-sa pentru rahaturile exprimate în public. PSD-ul parcă nu are vlagă, justiția a rămas de căruță fiind cârmuită de „răzătoarea Wonder”de la Cotroceni!
1
EUR
4.8357
RON
13 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H