MAI, mesaj de Black Friday: Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi „clienţii” noştri interlopi care se predau

Ministerul Afacerilor Interne a postat, vineri seară, un mesaj de Black Friday pe Facebook: "Super ofertă de Z-FRIDAY - Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi "clienţii" noştri interlopi care se predau".

13 nov. 2020, 23:24
MAI, mesaj de Black Friday: Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi „clienţii” noştri interlopi care se predau

MAI, mesaj de Black Friday: postarea face aluzie la ”Ziua Z” din această săptămână când au fost făcute peste 600 de percheziţii la grupări de criminalitate organizată.

Marcel Vela, mesaj pentru interlopi: „Rămâne cum am stabilit!” 

”SUPER OFERTĂ de Z-FRIDAY: Reducere 100% la mascaţi şi pedepse mai mici pentru toţi ”clienţii” noştri interlopi care se predau. Bonus, rămân şi cu uşile nesparte! Oferta a început săptămâna aceasta şi va ţine… până când se va înţelege”, este mesajul postat, vineri seară, pe pagina de Facebook a MAI.

MAI, mesaj de Black Friday

Reprezentanţii Ministerului anunţă şi ”multe surprize”, toate urmând a se regăsi în probatoriu.

”Pentru cei care nu vor să profite de ofertă, avem un cadou de consolare. Staţi liniştiţi, nu aveţi cum să-l rataţi, venim noi! Livrăm dimineaţa, foarte devreme…doar Black”, se mai arată în mesaj.

Postarea este însoţită de o fotografie de la descinderi cu mesajul: ”Cele mai sincere discuţii…încep la 6 dimineaţa”.

Marcel Vela declară război clanurilor interlope: „Este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii din România”

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne a declarat, miercuri, în contextul în care în ţară aveau loc sute de percheziţii vizând grupări de criminalitate organizată, că ”este ziua Z, o zi importantă pentru combaterea infracţionalităţii în România”, fiind făcute 619 de percheziţii şi descinderi.