Mai multe femei din Capitală, abuzate sexual de „Agresorul pe bicicletă”, în sectorul 1

Mai multe femei din Capitală au fost agresate sexual de un tânăr care trecea cu bicicleta pe lângă ele și le lovea în zonele intime.

15 iul. 2021, 10:30
Mai multe femei din Capitală, abuzate sexual de „Agresorul pe bicicletă”, în sectorul 1

Mai multe femei din Capitală au depus plângere la secțiile de Poliție în luna iulie. Trei tinere au sesizat autoritățile la începutul lunii iulie cu privire la un tânăr pe bicicletă care le-a agresat sexual, în timp ce victimele se aflau în zone diferite din Sectorul 1. Poliția a demarat cercetările și au identificat, în persoana unui tânăr în vârstă de 25 de, ani care a fost reținut și plasat sub control judiciar, spune Poliția Capitalei.

Autoritățile au stabilit că la data de 8 iulie, în jurul orei 20.30, o tânără de 24 ani, care se afla pe o stradă din sectorul 1, în apropierea unei stații de autobuz, a fost lovită cu palma peste o zonă intimă, în mod intenționat și împotriva voinței sale, de către agresorul pe bicicletă.

A doua zi, în jurul orei 22.30,o tânără de 23 ani, care se deplasa pe un bulevard din sectorul 1, a trecut pe lângă victimă și a lovit-o în același mod. A treia tânără a fost agresată la data de 11 iulie, în jurul orei 14.30, pe când se deplasa pe o stradă din sectorul 1, suspectul, aflându-se pe bicicletă, s-a apropiat de ea și a fi lovit-o cu palma.

„Mergeam pe trotuar cu o prietena cand la exact 10:26 PM un livrator foodpanda a trecut cu bicicleta pe langa mine si m-a PLESNIT PESTE FUND CU TOATA FORTA. Nici nu pot sa zic ce m-a socat mai tare … Faptul ca nimeni nu a sarit in ajutor, faptul ca unii au inceput sa rada instant, faptul ca atunci cand am povestit ce mi se intamplase mai multe prietene au spus ca au patit fix acelasi lucru?! Ma simt complet lipsita de putere in urma acestui incident pentru ca nu am niciun mod prin care sa identific animalul si sa il raportez”, a scris aceasta pe Facebook.

Food Panda a precizat care este poziția oficială a companiei cu privire la acest teribil incident.

„Toleranța foodpanda România față de acest tip de comportamente deviante ale livratorilor este zero, iar foodpanda face continuu demersuri împreună cu partenerii ce dețin flote de livratori pentru ca aceștia să selecteze cele mai potrivite persoane pentru un astfel de post ce implică interacțiunea directă cu clienții companiei.

Din cercetările interne făcute în cadrul companiei, bărbatul în cauză nu mai colabora cu partenerii foodpanda pentru prestarea de servicii de livrare pentru companie, din luna noiembrie 2020. Mai mult, foodpanda va investiga această situație și va face demersurile necesare pentru a se proteja împotriva prejudiciului de imagine adus.

Echipa noastră a fost și este în continuare la dispoziția autorităților pentru a soluționa cât mai rapid această situație neplăcută.” precizează compania Food Panda.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de agresiune sexuală, relatează Antena 3.

Mamă și fiică, bătute crunt în aceeași noapte de agresorul aflat sub ordin de restricție

Un caz revoltător

de violență domestică a avut loc în Pitești unde o mamă și fiica ei, în vârstă de 17 ani, au fost bătute crunt în aceeași nopate de către un agresor care avea deja ordin de restricție. Abuzatorul nu era nimeni altul decât soțul femeii, respectiv tatăl fetei. Bărbatul a ajuns acasă după ce consumase cantități de alcool importante, acesta a declanșat un scandal în fața blocului, apoi și-a lovit crunt soția. Femeia, într-un gest de disperare, s-a refugiat la o vecină. Bărbatul, furios că nu-și găsește soția, s-a dus acasă unde a bătut-o pe fiica sa de 17 ani. Adolescenta a sunat la Poliție, iar autoritățile ridicat pe bărbat, l-au dus la secție și l-au audiat, după care au emis pe numele lui un ordin de restricție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorul a fost audiat și apoi lăsat liber de către organele legii, în jurul orei șase dimineața. Bărbatul a mers direct la ușa apartamentului său unde se aflau soția și fiica lui și a pornit din nou scandalul. Vecinii au sunat din nou la 112. Polițiștii au ajuns în scurt timp și l-au ridicat din nou. În acest moment, agresorul este audiat și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Vecinii acestuia refuză să dea declarații, de teama faptului că s-ar putea întoarce ca să se răzbune chiar pe ei, relatează Antena 3.