Maia Sandu, vizită secretă în România. VIDEO din aeroport

Maia Sandu, un vizitator discret în Oradea: Președintele Republicii Moldova a venit în oraș cu un avion de linie și n-a făcut nicio declarație.

07 ian. 2023, 22:09

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns sâmbătă seară la Oradea, cu aeronava Tarom care a transportat zeci de oameni dinspre București spre orașul de pe Crișul Repede.

Deși era de așteptat ca președintele să iasă din aeroportul orădean pe un flux separat, Maia Sandu s-a amestecat printre pasageri, care de altfel au mărturisit BIHOREANULUI că nici nu au văzut-o în aeronavă.

„O cunosc, dar nu am văzut-o în avion”, a spun un bărbat care a călătorit cu același avion Tarom. La fel ca el au zis și alți pasageri, parcă surprinși de întrebarea jurnaliștilor.

EXCLUSIV Victor Ciutacu o atacă dur pe Maia Sandu: „Niciodata n-a dat, public, doi bani pe unirea cu România” VIDEO
După ce o parte dintre pasageri au ieșit din terminal, iar alții încă zăboveau în față, a ieșit și Maia Sandu, înconjurată de mai mulți angajați SPP. Rapid, ea a urcat într-una din cele două mașini de culoare neagră care o așteptau în fața terminalului încă de când avionul a aterizat.

Cu un buchet de flori în mâini, președintele Republicii Moldova nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor orădeni. De altfel, întreaga scenă s-a derulat în câteva secunde.

Maia Sandu nu a fost însoțită la ieșirea din aeroport de niciun oficial local, însă sursele BIHOREANULUI spun că, într-o zonă inaccesibilă publicului, a fost întâmpinată de președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

La plecarea de la Aeroport, cele două autoturisme ale SPP, încadrate de două mașini de Poliție, au pornit spre Oradea, fără girofar sau fără ca traficul să fie restricționat.

Deocamdată, nu se cunoaște motivul pentru care președintele Republicii Moldova a venit la Oradea.

Maia Sandu: „Moscova vrea refacerea URSS. Acest război este o ameninţare la libertatea ţării noastre”