Mama Andreei Raicu arată senzațional la vârsta de 83 de ani. Care este secretul Virginiei Gheorghiu: „Dacă stai cu ea la masă zici că are 35”

Virginia Gheorghiu, mama Andreei Raicu, arată senzațional la vârsta de 83 de ani. Vedeta este foarte mândră de felul în care arată mama sa pe care o iubește nespus de mult.

19 oct. 2022, 10:27
Mama Andreei Raicu arată senzațional la vârsta de 83 de ani. Care este secretul Virginiei Gheorghiu: „Dacă stai cu ea la masă zici că are 35”

Andreea Raicu este foarte mândră de mama sa și nu ratează nicio oacazie să îi arate cât de mult o iubește și apreciază pentru ceea ce este, dar și pentru modul în care arată.

Citește și Secretul unei siluete de vis. Ce face de mai bine de 10 ani Ilinca Vandici, pentru a se menține în formă

Recent, a fost sărbătoare în familia Andreei, Virginia Gheorghiu, mama vedetei, a împlinit marți, frumoasa vârstă de 83 de ani.

Vedeta nu a ratat ocazia de a le arăta fanilor săi de pe rețelele de socializare ce mamă frumoasă are.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu)

”83 în buletin și 65 când o vezi la sala. Dacă ești cu ea la masa zici ca are 35. E mami!  La mulți ani!! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești, pentru ce îmi dai și pentru cum mă faci să fiu și să mă simt”, scris Andreea Raicu, pe pagina sa de Instagram.

Timpul pare că nu și-a pus amprenta pe Virginia Gheorghiu care la vârsta de 83 de ani arată senzațional, motiv pentru care tindem să credem că Andreea Raicu a moștenit frunusețea de la mama ei.

Virginia Gheorghiu a fost stewardesă și foarte mulți ani s-a dedicat acestei meserii pe care a iubit-o extrem de mult.

La vârsta de 38 de ani, Virginia Gheorghiu a adus-o pe lume pe Andreea Raicu pe care a fost nevoită să o crească singură în urma divorțului de soțul ei. Însă a avut grijă să nu îi lipsească nimic fetiței sale care a ajuns una dintre cele mai iubite vedete din România.

De mai bine de 20 de ani, mama Andreei Raicu este singură și în tot acest timp i-a fost alături fiicei sale, însă a avut grijă și de ea.

După cum reiese și din postarea fiicei sale, Virginia Gheorghiu nu a renunțat la sală nici la această vârstă înaintată.

Citește și Ruxi s-a despărțit de iubitul ei după „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care a fost motivul