Secretul unei siluete de vis. Ce face de mai bine de 10 ani Ilinca Vandici, pentru a se menține în formă

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ilinca Vandici este una dinintre cele mai frumoase femei din țară, însă pentru acest statut trebuie să fii permanent într-o formă fizică perfectă. Iată cum reușește acest lucru vedeta.

19 oct. 2022, 09:10
Secretul unei siluete de vis. Ce face de mai bine de 10 ani Ilinca Vandici, pentru a se menține în formă

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ilinca Vandici este una dinintre cele mai frumoase femei din țară. Ilinca Vandici este una dintre personajele feminine după care mulți bărbați întorc capul și chiar unele femei se întreabă care este secretul unei siluete ca ei. Ei bine, în realitate nu este de fapt niciun secret. Vedeta Kanal D este foarte pasionată de sport și atunci când timpul îi permite nu ezită niciun moment să mearga la sală. Cu toate acestea este adepta și unui stil de viață sănătos și încearcă pe cât posibil să nu facă excese.

Ce face de mai bine de 10 ani pentru a se menține

Deși principala problemă a doamnelor este cum să fie mai slabe și ce diete să țină astfel încât să arate bine, din fericire Ilinca Vandici nu are niciun stres legat de acest subiect.

„Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!„, a declarat Ilinca Vandici pentru viva.

Cu toate acestea Ilinca Vandici a recunoscut că mai poftește și la mâncăruri de tip fast-food și chiar la dulciuri și nu are niciun fel de grijă în a le consuma cu moderație.

„Tocmai de aceea, am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos, să faci un pic de sport, dar să-ți permiți, când vrei să trișezi, să mănânci dulce, să mănânci fast-food, nu contează, absolut tot ce poftești tu”, a mai spus Ilinca Vandici

Vedeta Kanal D a mărturisit în nenumărate rânduri că traversează unul dintre cele mai bune momente din viață și are toate motivele să fie așa. Este căsătorită cu omul de afaceri, Andrei Neacșu, iar împreună au un copil: pe Zian.

Citește și: Ilinca Vandici, mărturisiri savuroase despre soțul ei! “Avem o relație deschisă! I-aș ierta absolut orice! Familia noastră e mai presus decât o fufă, doua, trei!”

Citește și: Ilinca Vandici a izbucnit în lacrimi. Drama trăită de prezentatoare: „Aş fi făcut orice să îi intru în graţii”

Momentan nu își mai dorește încă un copil, pentru că spune ea, vrea să se concentreze cât mai bine pe creșterea micuțului Zian.