Ana Maria Brânză reacționează la spusele Soranei Cîrstea. „Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața”

Ana Maria Brânză, una dintre cele mai mari campioane ale României, a comentat dezvăluirile făcute de Sorana Cîrstea.

30 oct. 2022, 09:53
Ana Maria Brânză reacționează la spusele Soranei Cîrstea. „Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața”

După ce Sorana Cîrstea a afirmat că sponsorii se ghidează foarte mult după aspectul fizic al sportivelor, Ana Maria Brânză a venit și ea cu o replică. Jucătoare de tenis spunea că „mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți binen și să fii numărul 1”, după ce îi spuneau cei de la Adidas în perioada în care era sponzorizată de ei.

Citește și: Sorana Cîrstea, atac subtil la adresa Simonei Halep? „Adidas îmi spunea că mai bine eşti frumuşică şi top 20, decât să nu arăţi bine şi să fii pe locul 1”

Fosta scrimeră, Ana Maria Brânză a reacționat după ce declarațiile jucătoarei de tenis au făcut valuri în mediul public.

„Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața. Mulțumesc totuși firmei producătoare de echipament tehnic din Ungaria care m-a sponsorizat mulți ani de zile, mai ales că în scrimă nu ni se vedeau nici fețele, adică nu conta neapărat cât de drăguțe eram”, a declarat Ana Maria Brânză la Pro Arena.

Jucătoarea de scrimă este campioană olimpică pe echipe la ediția din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială și de șapte ori campioană europeană.

Citește și: Sorana Cîrstea, prima jucătoare din România care reacţionează după ce Simona Halep a fost prinsă dopată: „Deşi nu suntem cele mai bune prietene, o cunosc pe Simona de zeci de ani”