Mama Luizei, chemată la DIICOT la final de an

Procurorii DIICOT au chemat-o pe mama Luizei în ultima zi a anului pentru a studia dosarul. Anchetatorii se grăbesc să trimită dosarul în judecată. Apărătorii celor două familii implicate fac acuzaţii grave şi spun că nu găsesc probele care să susţină moartea celor două fete. Tocmai de aceea, familia Alexandrei a luat decizia de a nu ridica de la DIICOT certificatul constatator de deces.

RomaniaTV.net
26 dec. 2019, 08:47
Mama Luizei, chemată la DIICOT la final de an

Procurorii DIICOT se grăbesc să-l trimită pe Gheorghe Dincă în judecată pentru uciderea celor două fete: Luiza şi Alexandra. Monica Melencu a fost chemată în ajunul Anunului Nou la Bucureşti pentru a studia ultima parte din dosar.

„Asta am auzit, ca pe data de 30 o sa ajungem la Bucuresti. Am spus-o si o spun: aceste fete sunt traficate si procurorii nu au cum sa isi mai retracteze, atata timp cat au mers pe aceasta pista, ca sunt moarte”, a declarat Monica Melencu, la România TV.

Mama Luizei împreună cu apărătorul său au citit aproape în totalitate dosarul. Mai aveau de citit doar 3 volume. De la dosar lisesc însă, declaraţii importante, cum ar fi mărturisirile făcute de Arete sau audierea socrului lui Gheorghe Dincă

„Eu atat am vrut sa spun, sa auda toata tara. În 3 luni de zile in dosarul Luizei nu s-a facut nimic. De pe data de 14 pana cand a aparut Alexandra nu s-a facut nimic. Cand Alexandra a prins acel telefon si a sunat la 112 …pentru ce …de ce nu au afirmat de prima data ca Luiza e ucisa in acel butoi?”, mai spune mama Luizei.

În faţa procurorilor a ajuns şi familia Alexandrei. Anchetatorii i-au chemat pentru a le înmâna certificatul constatator de deces, însă mama adolescentei a refuzat categoric să ia documentul.


loading...