Managerul spitalului Colentina, confirmat cu coronavirus

Managerul Spitalului Colentina, Remus Mihalcea, a fost confirmat cu coronavirus. Medicul prezintă simptome ale virusului, însă starea sa de sănătate este una bună.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 19:29
Managerul spitalului Colentina, confirmat cu coronavirus

Remus Mihalcea conduce unul dintre cele mai mari spitale COVID din ţară. Acesta este internat într-un spital din Capitală şi s-ar fi infectat în afara spitalului.

Citeşte şi: Spitalul Colentina se redeschide şi va primi pacienţi care NU au coronavirus. Ministrul Sănătăţii: „Poate să-şi înceapă activitatea”

În România, de la începutul pandemiei de coronavirus, peste 3.000 de cadre medicale s-au infectat cu noul coronavirus.

Spitalul Colentina se va redeschide pentru pacienţii non-covid

Spitalul Colentina din Bucureşti va putea îngriji şi persoane care nu sunt infectate cu noul coronavirus. Anunţul a fost făcut, miercuri, la România TV de ministrul Sănătăţii. Nelu Tătaru a dat asigurări că pacienţii care suferă de alte boli nu se vor întâlni cu cei cu COVID-19 pe motiv că vor intra în unitatea medicală prin circuite separate.

„Face şi patologie COVID şi non-COVID prin circuite separate. Azi am primit şi eu raportul al Direcţiei de Sănătate Publică spre analiză şi aprobare. Este spre evaluare în condiţile în care a dat avizul avizul DSP şi poate să-şi înceapă activitatea”, a declarat Nelu Tătaru la România TV.