Managerul Spitalului Universitar cere intervenţia armatei. O asistentă medicală confirmată cu COVID-19 a împrumutat un ruj unei colege

Publicat: Luni, 06 Aprilie 2020 11:56 // Actualizat: Luni, 06 Aprilie 2020 18:39 // Sursa: romaniatv.net

Manegerul Spitalului Universitar din București cere intervenția armatei la spital pentru a acționa în lupta împotriva coronavirusului.

UPDATE: Un număr de 35 de cadre medicale și 75 de pacienți de la Spitalul Universitar din București au fost depistați pozitiv la testul pentru COVID-19, a transmis luni România TV Potrivit surselor citate, cazurile au fost confirmate după ce au venit rezultatele a 1.600 de teste. Mai sunt încă 400 de teste al căror rezultat nu este cunoscut încă.

UPDATE: Mangerul Spitalului Universitar a cerut intervenția de urgență a afrmatei pentru că s-a ajuns la tensiuni între șefii mai multor secții. Conform unei anchete desfășurate de cei de la cetețeanu.net, dezastrul de la spital este consecința unor greșeli manageriale.

Prin urmare, cu o săptămână înainte ca Adriana Nica să fie înlăturată de la conducerea spitalului, echipa managerială a acesteia a decis să facă legitimații de serviciu pentru tot personalul medical. Angajații au fost strânși în grupuri pentru a fi fotografiați. Iar, potrivit celor de la cetețeanul.net, o asistentă medicală infectată cu coronavirus, dar asimptomatică, s-a rujat înainte de fotografie. O colegă a femeii a folosit același ruj, contactând imediat virusul. Ulterior, testele au confirmat că ambele au fost infectate cu coronavirus. Pozitivi la testare au fost și alți angajați care au participat la ședințele foto colective.

Managerul Spitalului Universitar din București a cerut intervenția armatei după ce s-a ajuns la tensiuni între șefii mai multor secții din instituție. Acesta a făcut o cerere către Ministerul Sănătății, care a fost aprobată și urmează să vină aprobarea de la Ministerul Apărării, pentru ca trei medici militari să fie detașați în spitalul Universitar.â

Citește și: Fostul poliţist de la Gerota, care a infectat cu coronavirus zeci de cadre medicale şi pacienţi, a fost externat

Prin urmare, medicii detasați vor prea lua conducerea secțiilor pentru a restabili ordinea și disciplina în instituție, dar și pentru a fi respectate toate procedurile pentru pacienții confirmați și posibil confirmați cu coronavirus.

La Spitalul Universitar din București au fost depistate 40 de cadre medicale cu coronavirus.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8415
RON
26 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H