„Mâncătorul de femei” ar putea fi NOUL RÂMARU. Vezi coincidenţele STRANII şi diferenţele dintre cei doi

România pare că are un nou criminal în serie, unul care poate fi asemănat cu celebrul Ion Râmaru. Autorităţile sunt puse pe jar de dispariţia suspectă a trei femei care au avut în comun, pe lângă faptul că sunt surori, şi relaţii cu acelaşi bărbat - Vasile Lavric, supranumit "Mâncătorul de femei". Asta şi pentru că şi primele două soţii ale sale au murit în condiţii suspecte.

RomaniaTV.net
26 apr. 2014, 08:12
„Mâncătorul de femei” ar putea fi NOUL RÂMARU. Vezi coincidenţele STRANII şi diferenţele dintre cei doi

Vasile Lavric, sau „Mâncătorul de femei” din Rădăuţi, este în arest preventiv, iar poliţiştii sunt în căutarea unor probe care să le verifice teoriile. El este acuzat de vecini că şi-ar fi omorât soţia, dar şi pe cele două surori ale acesteia, după ce a avut relaţii şi cu ele. Deşi Lavric susţine că nevasta lui, Nicoleta, a plecat de acasă în 2005, adevărul pare să fie bine îngropat. La propriu şi la figurat.

Cert este că el a fost arestat după ce anchetatorii au aflat că Vasile era un bărbat violent şi chiar şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, femeia având nevoie de îngrijiri medicale şi existând şi documente medicale care să ateste acest lucru. De la un asemenea gest până la o crimă nu mai este decât un pas, cred anchetatorii, care merg pe pista unor crime în serie.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ în casa „mâncătorului de femei” din Rădăuţi VIDEO

Coincidențe stranii

Potrivit dcnews.ro, Vasile Lavric a fost însurat de 3 ori (prima dată la 18 ani). Prima soție, tot pe nume Nicoleta, a murit într-un accident de maşină suspect, la trei ani după ce a divorțat de bărbat. Lavric a fost acuzat, în timpul căsătoriei, că a violat o minoră și a fost condamnat la 3 ani de înschisoare.

A doua nevastă, Cristina, s-a stins în urma unui infarct – puțin probabil pentru o tânără de doar 21 de ani.

Cu prima soție a avut doi copii, iar cu a doua a mai avut doi.

Citeşte şi Descoperire INCREDIBILĂ în ancheta „mâncătorului de femei”. S-a aflat ale cui sunt oasele îngropate în curte

S-a însurat a treia oară, tot cu o femeie pe nume Nicoleta, cu care a avut un copil.

Lavric a mai avut un copil și cu una dintre cele două surori ale Nicoletei, Ramona, dar a întreținut relații sexuale și cu cealaltă, Iuliana, care avea doar 16 ani.

Vasile Lavric, noul Ion Râmaru?

Cazul Lavric aduce aminte de celebrul Ion Râmaru, criminalul în serie care a terorizat Capitala în 1971. Exită atât diferențe cât și asemănări între cele două cazuri.

Principala asemănare este că ambii au fost ridicați de poliție datorită unor acte medicale.

Ion Râmaru a fost prins după ce polițiștii au găsit o adeverință medicală cu numele lui căzută lângă una dintre victime. Vasile Lavric a fost reținut după ce au fost găsite mai multe acte medicale care dovedeau faptul că cea de a treia soție a fost lovită cu un obicet contondent în cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lovirea cu un obiect contondent în zona capului era metoda lui Ion Râmaru de a-și ucide victimele.

În cazul lui Vasile Lavric, nu se știe dacă cele trei femei trăiesc. Ele figurează ca persoane dispărute, nefiindu-le declarat decesul; în schimb, Ion Râmaru omora femeile pe care le ataca și le lăsa la locul faptei.