Manchester City – Barcelona, derby-ul serii de marti in Champions League

Noi dueluri interesante sunt programate in Champions League marti, 1 noiembrie, rezultatele contand tot mai mult pentru calificarea din aceasta faza a grupelor. Pentru moment, desi exista favorite, toate echipele au "sanse" de a merge mai departe, astfel ca fiecare punct are o greutate majora in clasamente.

RomaniaTV.net
01 nov. 2016, 08:30

Arsenal este pe val si cauta in Bulgaria al 15-lea meci fara esec in toate competitiile. Dupa 6-0 in tur, acum Ludogoret poate arata pe teren propriu daca are sau nu statura ce echipa de Liga Campionilor. Cosmin Moti si Claudiu Keseru spera cel putin la un bilet pentru primavara europeana in UEFA Europa League. Gazdele au cota 9,50 la pariurile sportive pentru o victorie istorica cu Arsenal.

La Unibet se poate paria inclusiv pe numarul de goluri (cota 1,62 pentru sub 3,5 goluri marcate – o idee pentru situatia in care bulgarii se vor apara mai bine, incercand sa faca uitat scorul rusinos de la Londra). Autor a 3 goluri in partida tur, Mesut Oezi are cota 3,60 pentru noua reusita in poarta celor de la Ludogoret.

ozil

La fel ca bulgarii, elvetienii de la FC Basel au un singur punct castigat pana acum. Ii vor intalni pe teren propriu pe francezii de la PSG, cu care au pierdut cu 0-3 in meciul tur. Lider in grupa B, Napoli vine dupa un esec in Serie A – 1-2 cu Juventus. In ultimul meci cu Besiktas, italienii au pierdut cu 2-3 pe teren propriu. Acum, turcii au o cota foarte buna pentru o victorie acasa – 3,55 la Unibet. Napoli este favorita, cu cota 2,10.

besiktas

Un meci extrem de interesant va fi cel dintre Barcelona si Manchester City. Catalanii au deja 9 puncte in grupele Champions League si cu siguranta s-ar multumi si cu o remiza care sa le garanteze calificarea. In partida tur, „cetatenii” au fost invinsi cu 0-4, iar acum urmeaza o partida de 1-X-2, in care se poate intampla orice intre aceste doua echipe de top. Pentru ca este echipa mai motivata, Manchester City va face tot ce ii sta in putere pentru a nu ceda „acasa”, asa ca o cota demna de luat in calcul ar putea sa fie 1,61 pentru „Barcelona nu castiga”.