Manechin terorizat de iubitul fotbalist. Scandaluri, BĂTĂI şi un copil chinuit din răzbunare

Un fost manechin terorizat de concubin iniţiază un demers legal fără precedent. După experienţa traumatizantă prin care a trecut, Elena Hueanu promovează o petiţie pentru eliminarea custodiei comune din legislaţia română. Femeia şi-a crescut singură fetiţa, în Germania, dar, după doi ani, tatăl copilei a forţat-o să se întoarcă în România şi chiar i-a luat copilul.

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 17:47
Manechin terorizat de iubitul fotbalist. Scandaluri, BĂTĂI şi un copil chinuit din răzbunare

Elena Hueanu şi Cristi Coandă sunt într-un război de zile mari, în urma căruia nu vor să piardă nici unul.

Elena Hueanu a fugit cu fetiţa în Germania imediat după botez. Era sătulă de viaţa plină de scandaluri şi bătăi pe care a avut-o alături de concubinul ei, fotbalistul Cristi Coandă.

„Eu am luat fetiţa, am crescut-o în mod exclusiv şi tatăl, după o perioadă de un an doi, intră în viaţa copilului şi are aceleaşi drepturi ca şi mine. Copiii sunt plimbaţi ca o minge de ping-pong de la unul la altul. Copiii sunt traumatizaţi, fetiţa mea este traumatizată”, a spus fotomodelul.

După doi ani, bărbatul i-a cerut să se întoarcă în ţară şi a început să aibă pretenţii asupra fetiţei. Timp de o lună a ţinut micuţa doar la el şi i-a interzis mamei să o vadă.

„Fetiţa a suferit pentru că ea nu a fost despărţită de mine. Doi ani a crescut numai cu mine. În momentul în care s-a trezit cu un domn pe care ea nu îl cunoaşte şi pe care l-a văzut o dată, de două ori, pentru ea a fost o traumă. Încă plânge după mine noaptea”, a mai spus fotomodelul.

Elena a decis atunci că trebuie să ia măsuri şi a iniţiat o petiţie pentru eliminarea custodiei comune din legislaţia română. Custodia comună le dă drepturi egale ambilor părinţi, însă deseori ei se folosesc de acestea ca să îşi facă rău unul celuilalt. Elena spune că fiica ei a rămas traumatizată după ce a stat cu tatăl o lună. Ea a povestit un moment emoţionant când copila de nici trei ani i-a spus că vrea să se întoarcă în Germania.

„Ea mi-a spus: nu, mami, de banii ăştia nu îmi cumperi nimic. De banii ăştia vreau să mă duc înapoi acasă, vreau înapoi în Germania la grădiniţă pentru că sunt cuminte”, a mai spus femeia.