Mănescu: Blaga face acuzaţii pe care trebuie să le susţină

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a declarat, marţi, după şedinţa PNL, despre afirmaţiile liderului PDL Vasile Blaga în cazul privatizării CFR Marfă, că acesta face "nişte acuzaţii pe care trebuie să le susţină".

RomaniaTV.net
15 oct. 2013, 10:12
Mănescu: Blaga face acuzaţii pe care trebuie să le susţină

Despre o posibilă moţiune simplă pe Transporturi, anunţată de liderul PDL Vasile Blaga, Ramona Mănescu a comentat: „Domnul Blaga face în Parlament ce trebuie să facă orice lider de grup parlamentar. Poate să depună câte moţiuni doreşte dumnealui, numai să fie fundamentate şi să aibe şanse să le treacă”.

Despre afirmaţiile lui Vasile Blaga în cazul privatizării CFR Marfă, Ramona Mănescu a precizat că liderul PDL ar trebui să spună despre ce este vorba în cazul acestei privatizări.

„Să spună domnul Blaga, atunci, despre ce este vorba. Face nişte acuzaţii pe care trebuie să le susţină”, a adăugat ministrul Transporturilor.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nefinalizarea privatizării CFR Marfă reprezintă „un nou eşec marca Victor Ponta” şi a precizat că le va propune democrat-liberalilor ca PDL să introducă o moţiune simplă în Parlament pe această temă.

„Din păcate, este un nou eşec marca Victor Ponta şi lucrul acesta era previzibil, pentru că a fost o mânăreală de la cap la coadă, întregul proces de privatizare, aduceţi-vă aminte cum s-au schimbat regulile în timpul jocului, pe parcurs au fost şi datorii de peste 147 milioane de euro, ori pe parcurs s-a acceptat plata în rate. Noi vom introduce, o să le propun colegilor, o moţiune simplă, în Parlament, ca să ne explice exact despre ce e vorba, că nu e vorba numai de prostie şi din păcate un nou eşec al premierului sau este vorba şi despre altceva”, a susţinut Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Vezi şi: Procesul de privatizare a CFR Marfă a eşuat