Maniacul care a înţepat femeile din 41 se întâlneşte marţi cu victimele

Bărbatul se va întâlni marţi cu cele opt femei pe care le-a înţepat în tramvaiul 41. Acestea au depus plângere penală împotriva lui şi cer daune morale pentru momentele teribile prin care au trecut, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 09:12
Maniacul care a înţepat femeile din 41 se întâlneşte marţi cu victimele

Întâlnirea dintre înţepătorul din 41 şi victime va avea loc marţi, la Judecătoria Sector 6.

Bărbatul îşi alegea cu atenţie victimele pe care dorea să le înţepe. Acestea erau înalte, slabe, brunete şi frumoase.

Povestea era în felul următor: o tânără care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată, în dimineaţa zilei  de 5 ianuarie. Fata a reuşit să fotografieze bărbatul, după care a depus reclamaţie la polţie. Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să facă poze bărbatului. „Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere”, a spus Florin, prietenul fetei.

Mesajul a fost postat pe reţelele de socializare şi pe forumuri, astfel încât bărbatul să poată fi identificat şi pedepsit mai repede.