Manuela Hărăbor a câştigat procesul cu Dan Chişu VIDEO

Actriţa Manuela Hărăbor a câştigat războiul cu Dan Chişu. Magistraţii au decis că deşi regizorul a refuzat să-şi recunoască fiul diagnosticat cu autism, acesta este obligat să contribuie financiar la întreţinerea băiatului. Chişu va plăti, lunar, o pensie de întreţinere în valoare de 3.000 de lei.

17 iul. 2015, 14:22
Manuela Hărăbor a câştigat procesul cu Dan Chişu VIDEO

De ani buni, actriţa Manuela Hărăbor se chinuie să-l implice şi pe Dan Chişu în creşterea fiului lor, Andrei. S-a luptat mai bine de 10 ani în instanţă pentru pensia alimentară şi a câştigat. Andrei are acum 24 de ani însă, fiind diagnosticat cu autism, necesită în continuare îngrijiri speciale, iar actriţa face sacrificii enorme, potrivit România TV.

Zilele trecute, Manuela Hărăbor a primit o veste bună – magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 au decis ca Dan Chişu să-i plătească actriţei o pensie de întreţinere în valoare de 3.000 de lei. 

Citeşte şi Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu au un copil împreună, în comedia Selfie

Relaţia dintre regizorul Dan Chişu şi actriţa Manuela Hărăbor a fost scurtă, dar intensă, iar rodul dragostei lor a fost Andrei. După naştere, pentru că regizorul a refuzat să recunoască paternitatea, actriţA s-a trezit nevoită să-şi crească singură copilul. Însă progresele pe care Andrei le face sunt datorită eforturilor colosale pe care atât actriţa, cât şi specialiştii le depun.

Pentru boala lui Andrei nu există însă şanse de vindecare, ci numai de ameliorare. Astfel că Manuela Hărăbor recunoaşte că nu se va da bătută niciodată şi va face tot ce-i va sta în putere pentru fiul ei.

Citeşte şi Dan Chişu are şi tabu-uri: „Pentru ea N-AM CHEF să-mi dau nici PANATALONII JOS”