Mara Bănică se mută în vilă boierească cu banii câștigați la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Se află în centrul Bucureștiului”

Mara Bănică se mută în vilă boierească. După mulți ani în care a fost vedeta Antenei 1, jurnalista a schimbat tabăra anul trecut, când a acceptat provocarea celor de la Pro TV, participând la reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!".

19 iun. 2023, 10:49
Mara Bănică se mută în vilă boierească cu banii câștigați la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Se află în centrul Bucureștiului”
Mara Bănică se mută în vilă boierească

Mara Bănică se mută în vilă boierească cu banii câștigați la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Până acum, jurnalista a locuit într-un penthohouse de trei camere, cu pereți de sticlă aparținând soțului său. Cum familia s-a mărit, după ce pe lume a venit pe lume și micuța Donca Maria, cei doi s-au gândit că a venit timpul să se mute într-un apartament mult mai spațios, la vilă.

Citește și: Mara Bănică a izbucnit în plâns în fața camerelor! „Nu ai cum să înțelegi până nu treci prin asta. E foarte proaspăt ce s-a întâmplat.”

Mara Bănică se mută în vilă boierească

Vedeta a declarat că vila se află în centrul Capșitalei, iar un etaj, cu cinci camere, va fi doar al ei. Anul viitor, Mara Bănică are de gând să-și construiască o vilă, de data aceasta ultra-modernă în apropierea Bucureștiului, unde deține deja un teren.

Este, de fapt, un apartament într-o casă  boiească pe care l-am luat-o de la zero, în centrul Bucureștiului. Am un etaj întreg aici, cinci camere la etajul casei. Casa e șantier acum. Până la acest moment, doar în amenajare am băgat 53 000 de euro. Ușile din stejar masiv au costat vreo 13 000 de euro, parchetul 10 000 de euro, marmura vreo 3000 de euro.

Prin urmare, cu banii de la Pro TV eventual amenajam doar o cameră și jumătate. Termopanele au fost 9000 de euro, încălzirea în pardoseală vreo 11.000 și, gata, ăștia-s banii de la Pro! Casa fiind boierească, am vrut să păstrez patina timpului, am folosist numai lemn masiv. Așa îmi plac mie casele, boierești!

Eu am vândut casa părintească și am cumpărat un teren mare în afara Bucureștiului. O să facem acolo o casă de vacanță sau de bătrânețe. Ne apucam la anul. Deocamdată, finalizăm apartmentul de aici din oraș pentru că școala copilului e în centru. Total ca investiții cele două case cred că o să ne ducă undeva la jumătate de milion de euro. Fac zestre la copii!”, a povestit Mara Bănică, pentru Click.ro.